Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому Пулинської селищної ради

Дата: 27.10.2021 16:40
Кількість переглядів: 588

27 жовтня 2021 року відбулося вісімнадцяте засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради. У ході засідання було розглянуто 16 питань порядку денного, за якими прийнято більше 20 відповідних рішень.

Варто зазначити, що сьогоднішнє засідання відчутно вирізнялося від попередніх не лише явкою членів виконкому (присутні 23 із 24), а й зверненням лікаря КНП «ЛІКАРНЯ» ПУЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ Федора Матвійовича Савицького, котрий наголосив на важливості вакцинації жителів громади, вказав на ряд досліджень вчених по всьому світові про те, що вакцина від коронавірусної хвороби, на сьогодні, є єдиним порятунком від тяжкого перебігу хвороби та уникнення смерті від COVID-19. Звертаючись до членів виконкому, лікар закликав бути свідомими у питаннях вакцини, дотримуватися всіх карантинних норм, берегти себе та оточуючих, а також побажав успіхів у боротьбі з коронавірусною хворобою.

Заслухавши інформацію начальника фінансового відділу  селищної  ради Людмили Сак про стан  виконання  бюджету селищної територіальної громади за 9 місяців 2021  року, встановлено, що наразі бюджет виконується у повному обсязі.

Директор КУ «ДЮСШ» Пулинської селищної ради Роман Павлюк доповів про стан роботи з організації спортивно-масової роботи серед дітей та молоді, поділився спортивними досягненнями вихованців ДЮСШ у різних видах спорту, поінформував про зайняті призові місця, які є яскравим свідченням наполегливої праці юних спортсменів та їх тренерів. Такі спортивні тенденції розвитку нашої громади допомагають підтримувати статус однієї з найспортивніших громад області та спрямовують діяльність школи на підвищення майстерності вихованців, задля надання якісних освітніх послуг і участі у змаганнях міжобласного та всеукраїнського рівнів.

Члени виконавчого комітету заслухали також начальника відділу загальної та організаційної роботи Олену Лонську, котра доповіла про затвердження Інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв, які містять службову інформацію.

Було розглянуто низку питань порядку денного, про які поінформувала начальник Служби у справах дітей Марія Остапчук, зокрема прийняті рішення про надання статусу дитини-сироти, взяття дитини-сироти на квартирний облік та інші.

На засіданні було прийняте рішення про надання дозволу на розміщення телекомунікаційного обладнання ТОВ «Лайфселл» на покрівлі Будинку культури с. Івановичі. Доповідач, головний спеціаліст відділу гуманітарного, Лариса Громська та староста Івановицького старостинського округу Людмила Черниш поінформували про попереднє погодження з мешканцями населеного пункту можливості встановлення даної конструкції за наявності усіх дозвільних документів компанії, оскільки наразі існує проблема з мобільним покриттям.

 

Окрім цього, члени виконавчого комітету заслухали виступ начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, земельних відносин та інвестиційної діяльності Івана Кайданюка.

 

Важливе місце у засіданні виконавчого комітету було відведено на  розгляд заяв про виділення матеріальної допомоги. Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук повідомив, що з відповідними заявами звернулися четверо жителів громади. У результаті обговорення члени виконкому вирішили надати одноразову матеріальну допомогу переміщеній з Криму сім'ї на лікування дитини у розмірі 10 тисяч гривень. Крім цього, виділили кошти на поховання, задовольнивши три звернення жителів Пулинської громади.

 

Засідання виконавчого комітету відбулося з дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

 

P.S. Детальніше ознайомитися з проєктами рішень можна на сайті громади у розділі Документи.

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь