Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Бесіда-аудит про згубний вплив шкідливих звичок на людський організм

Дата: 26.10.2021 15:01
Кількість переглядів: 725

25.10.2021 року під час періодичної реєстрації суб’єктів пробації Житомирського районного сектору №8 філії Центру пробації фахівець із соціальної роботи  Центру надання соціальних послуг Пулинської селищної ради  Аліна Грибан провела бесіду та анкетування про шкідливі звички, а саме: «Що ми знаємо про куріння» та «Відношення до алкоголю».

Захід проведений з метою профілактики шкідливих звичок серед підоблікових осіб уповноваженого органу з питань пробації. Суб’єктам пробації наголошено, що алкоголь та цигарки пагубно впливають на центральну нервову систему, уражують свідомість та волю людини, внаслідок чого порушується мислення і послаблюється самоконтроль за власними діями. Поведінка людини, котра перебуває у стані алкогольного сп'яніння, помітно відрізняється від поведінки тієї ж людини, яка в такому стані не перебуває.

Крім того, звернена увага на  шкідливу дію куріння та вживання алкогольних напоїв на організм людини та їх соціальну небезпеку. При цьому підкреслено, що систематичне зловживання алкогольними напоями та тютюнова залежність сприяють прояву антисуспільних поглядів і звичок, призводить до загальної деградації особистості.

Основною метою бесіди було показати нищівний вплив алкоголю та нікотину на людський організм, сформувати базові навики здорового способу життя, виховати бережне ставлення до свого здоров´я та до здоров´я оточуючих, його зміцнення як неодмінної умови розвитку гармонійної особистості.

На завершенні зустрічі, кожному із присутніх рекомендовано вести здоровий спосіб життя, займатися спортом, правильно харчуватися та перебувати на свіжому повітрі.

 

Житомирський районний сектор №8

філії Центру пробації

у Житомирській області

(селище Пулини)

Фото без опису

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь