Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення селищного голови до мешканців громади!

Дата: 25.10.2021 16:25
Кількість переглядів: 810

Шановні жителі Пулинської громади!

Всі ви знаєте, що в Україні триває вже п’ятий етап вакцинації. Держава забезпечила кожного з нас сертифікованою вакциною, яку можна обрати на власний розсуд, а також вільним доступом до пунктів вакцинації. Важливо усвідомити, що всі вакцини проти COVID-19, які використовуються в Україні – схвалені ВООЗ для екстреного застосування. Вони безпечні та ефективні.

Одначе, попри велику кількість свідомих і вакцинованих, залишилася левова частка тих, хто за особистими переконаннями не має бажання вакцинуватися. Навіть сумні статистичні дані про те, що понад 90 % хворих із тяжким перебігом хвороби та з летальними випадками – це невакциновані, чомусь не є причиної щепитися.

Дорогі жителі Пулинської громади, на сьогоднішній день вже вакциновані найбільш уразливі групи населення, а також ті, від кого залежить лікування хворих та функціонування країни. Проте, щоб врятуватися від тяжкого перебігу хвороби та смерті, внаслідок коронавірусної хвороби, повинен вакцинуватися КОЖЕН, адже масова вакцинація в усьому світі покликана допомогти уникнути критичних ситуацій та зберегти життя людей.

Я закликаю Вас бути свідомими і далекоглядними, а головне компетентними у питаннях вакцинації! Дослухайтеся до науковців, як до фахівців вищої кваліфікації, котрі переконують, що тотальна вакцинація – єдиний шанс вберегтися від смерті, спричиненої COVID-19. Такі ж думки поділяють мільярди людей  в усьому світі.

Тому, вкотре, я звертаюся до всіх і кожного з проханням вакцинуватися для того, щоб жити повноцінним життям. Пам’ятайте: вакцинована громада – це безпечна громада.

Дороге молоде покоління, ви – цвіт нашого майбутнього, ви повинні ростити здорове покоління, жити, ні в чому себе не обмежуючи, але це не можливо, якщо ви постраждаєте від цієї коронавірусної напасті. Дороге «золоте» покоління – ваша мудрість і досвід потрібні нам, щоб збудувати міцні підвалини для розвитку держави, щоб убезпечитися від помилок минулого, щоб почерпнути від вас неоціненну скарбницю життєвих цінностей та орієнтирів. Дорогі освітяни, підприємці, працівники торгівельної, промислової сфери, працівники салонів, очільники громадських, культурних організацій, комунальних установ, священники, активна спільнота та всі невакциновані, ВАКЦИНУЙТЕСЯ, ЩОБ ЖИТИ! Переконайте своїм прикладом тих, хто ще вагається, цим самим рятуючи їх життя.

Дорогі мешканці Пулинського краю, я звертаюся до КОЖНОГО з вас! Скажіть, хіба ж вам не хочеться ці сонячні осінні дні проводити в колі рідних і друзів, радіти й всміхатися? Хіба ви не хочете дихати на повні груди, радіючи кожному новому дню? Хіба не приносить вам задоволення філіжанка щойно звареної кави в кафе чи ресторані за теплими розмовами про приємні події з друзями і родиною? Хіба ви ладні проміняти все це на лікарняні палати, кисневу маску і зморені від плачу і страждань людські обличчя? Хіба ви хочете проживати ці ситуації «на межі» і кожного дня звідусіль чути до болю кричущі новини?… Певен, що ні…

ДОРОГІ ЖИТЕЛІ ГРОМАДИ, ПРОШУ ВАС, УБЕРЕЖІТЬ ВІД ЗАРАЖЕННЯ СЕБЕ ТА СВОЇХ БЛИЗЬКИХ!

ВАКЦИНУЙТЕСЯ, ЩОБ ЖИТИ ПОВНОЦІННИМ ЖИТТЯМ!

Селищний голова – Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь