Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оперативна нарада з керівниками підприємств, установ, організацій

Дата: 25.10.2021 14:54
Кількість переглядів: 887

Робочий тиждень Пулинської селищної ради розпочався оперативною нарадою з керівниками підприємств, установ, організацій, на якій було розглянуто ряд питань, зокрема:

  • про стан захворюваності на COVID-19 та темпи вакцинації в громаді;
  • про пожежну безпеку та випадки виникнення неконтрольованих загорянь, пов’язаних зі спалюванням сміття та бурянів;
  • про підготовку комунальних закладів до опалювального сезону;
  • про підготовку до зимового періоду: своєчасне прибирання територій від опалого листя, відповідно до закріплених територій;
  • про долучення до глобальної екоініціативи «Озелення Планети» в рамках проєкту «Зелена країна», анонсованої Президентом України Володимиром Зеленським;
  • інше.

У контексті поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) та ситуації з темпами вакцинації в громаді, директор КНП «ЦПМСД» Пулинської селищної ради Роман Лісіцький повідомив, що за минулий тиждень вакцинували 348 жителів, зокрема лише в четвер  - 89 осіб. До прикладу, з 1 по 15 жовтня 2021 року цей показник був лише 333 дози, а протягом вересня - 470 осіб.

Наразі на території громади в достатній кількості наявна вакцина AstraZeneca, найближчим часом очікується поставка інактивованої вакцини Coronavac.

За минулий тиждень на території Пулинської громади зафіксовано 94 нові випадки захворювання на COVID-19: здійснено 70 тестувать методом  ПЛР та  24 - дослідження експрес-тестами на антиген до SARS-CoV-2.

За даними «Житомирського обласного лабораторного центру», станом на 09:00 25.10.2021 (за минулу добу – 24 жовтня) на території Пулинської громади зареєстровано 10 нових лабораторно підтверджених випадків. Від початку пандемії захворіли 1513 осіб, з них 1333 одужали, 147 – активно хворі, 33 – померли.

Такі темпи поширення коронавірусної хвороби вкотре нагадують про необхідність вакцинації, як найбільш ефективного засобу  для убезпечення кожного від важкого перебігу хвороби, госпіталізації чи смерті від COVID-19.

Пулинська селищна рада, з метою уникнення тяжких наслідків коронавірусної хвороби закликає жителів до вакцинації та дотримання усіх карантинних обмежень.

Подбайте  про себе та про своє оточення. Записуйтеся на щеплення, щоб уберегти себе та людей, котрі знаходяться поруч від коронавірусної хвороби. 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь