Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Запорукою тепла й затишку у домівках є вчасний розрахунок за використаний енергоресурс.

Дата: 23.10.2021 13:31
Кількість переглядів: 535

Вартість природного газу для побутових клієнтів ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», залишиться незмінною до травня 2022 року і становить 7,99 грн за кубометр. Запорукою тепла й затишку у домівках споживачів є вчасний розрахунок за використаний енергоресурс.

 

«Ціна газу на світових ринках продовжує бити рекорди. Наші побутові клієнти мають фіксовану ціну на газ до 1 травня наступного року і можуть не перейматися через здорожчання блакитного палива. Проте, аби газопостачання було стабільним, потрібно вчасно розраховуватися за спожитий газ – кожного місяця до 25 числа», – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

 

Борг побутових споживачів ТОВ «Житомиргаз Збут» станом на 20 жовтня 2021 року становить 194 млн грн.  Невчасно розраховуються за використаний ресурс 58% клієнтів компанії. Найбільше боргують жителі Житомира, Бердичева, Новограда-Волинського, Коростеня та Андрушівки.

 

Така ситуація із заборгованістю загрожує стабільному газопостачанню під час опалювального сезону. Крім того, нещодавні зміни у законодавстві дозволяють відключати боржників від газопостачання під час карантину. Про можливе відключення у разі непогашення боргів вже попереджені більше  5 тис. споживачів природного газу на Житомирщині.

 

У «Житомиргаз Збуті», як соціально відповідальній компанії, завжди роблять кроки назустріч вразливим категоріям населення. Зокрема, договір реструктуризації допомагає розрахуватися з боргами не одним платежем, а рівними частинами протягом кількох місяців. 

 

Перевірити свій газовий рахунок та сплатити за газ можна за допомогою електронних сервісів:

  • Особистий кабінет 104.ua;

  • Viber/Telegram-боти 7104ua;

  • Мобільні додатки 104 Mobile для Android та 104 Mobile light для iOS.                                                                                               

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь