Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Талановиті пулинчани отримали нагороди на VII обласній виставці-конкурсі «Осінні фантазії»

Дата: 22.10.2021 16:16
Кількість переглядів: 573

21 жовтня 2021 року на базі Комунального закладу позашкільної освіти  «Обласний Центр дитячої та юнацької творчості» Житомирської обласної ради була проведена VІІ обласна виставка-конкурс «Осінні фантазії».

Цьогоріч, у зв’язку із карантинними заходами, виставка проходила  у змішаному форматі. Роботи учасників були представлені у номінаціях:

  • «Ікебана та просторові композиції»;
  • «Ошибана та колажі з природного матеріалу»;
  • «Вироби з соломки та лози»;
  • «Художня обробка із деревини».

Загалом у заході взяли участь 69 учасників, серед яких 3 вихованців Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради.

Організатори заходу підкреслюють, що всі роботи учасників свідчать про високий рівень майстерності як вихованців, так і керівників гуртків. Експонати, представлені на виставці,  доволі цікаві, трудомісткі за своєю структурою та неодмінно творчі.

За результатами обласної виставки-конкурсу  «Осінні фантазії», вихованці КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» отримали такі нагороди:  

Ярослав Лисюк здобув Диплом І ступеня в номінації «Художня обробка деревини».

Інна Мирончук отримала спецдиплом в номінації «Ошибана та колаж з природного матеріалу».

Панченко Надія взяла участь у номінації «Ікебана та просторові композиції».

Готував вихованців керівник гуртків КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» Володимир Лисюк, котрий переконаний, що лише власним прикладом можна заохотити дітей розпочати навчання.

Дорогі вихованці Центру дитячої та юнацької творчості, щиро вітаємо вас з перемогою, бажаємо відмінного настрою на нові звершення, нехай муза творчості не залишає вас ні на хвилину, а кожен наступний мистецький твір приносить визнання.

Окрема подяка керівнику гуртків, наставнику Володимиру Лисюку за його працю, присвячену вихованню талановитого покоління Пулинського краю, за терпіння і вміння заохотити, за наполегливість і віру у своїх вихованців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь