Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Профілактичний рейд ССД у сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 21.10.2021 08:06
Кількість переглядів: 598

20 жовтня 2021 року працівники служби у справах дітей Пулинської селищної ради провели профілактичний захід (рейд) на території сіл:  Сколобів, Івановичі,  Стара Олександрівка та  Буряківка.

У ході рейду обстежено соціально-побутові та санітарно-гігієнічні  умови проживання  сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час візиту працівники Служби  провели з батьками роз’яснювальні бесіди щодо забезпечення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, недопущення вживання алкогольних напоїв, недопущення бездоглядності дітей, порушення їх безпеки життєдіяльності, створення гармонійних відносин в сім’ї. Батькам наголошено про відповідальність, яку вони несуть за життя і здоров`я своїх дітей.

  Служба у справах дітей Пулинської селищної ради тримає на постійному контролі стан проживання та утримання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

  Дорогі небайдужі, якщо вам відома будь-яка інформація, що діти залишені без догляду або батьки не виконують батьківських обов’язків повідомляйте службу у справах дітей Пулинської селищної ради, яка знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 13, смт. Пулини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь