Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Калейдоскоп спортивних новин вихідного дня!

Дата: 18.10.2021 11:34
Кількість переглядів: 548

Як відомо, спорт допомагає підтримувати не лише фізичну, а й духовну форму, він сприяє концентрації уваги, слугує мотиватором  для  досягнення поставлених цілей, формує характер та стійку життєву позицію.

Святкові вихідні, приурочені до Дня захисників та захисниць України виявилися знаковими у спортивних досягненнях наших земляків - спортивної гордості Пулинщини, адже цими вихідними наші спортсмени поверталися зі змагань із настільного тенісу, шахів та футболу з перемогами.

Фото без описуУ п’ятницю, 15 жовтня 2021 року, в смт. Першотравенськ відбувся відкритий обласний турнір з настільного тенісу серед юнаків та юнок 2004 р.н. та менших, присвячений захисникам та захисницям України.

Участь у турнірі взяли команди з Баранівки, Першотравенська, Коростишева, Пулин та Хорошева. Нашу громаду представляли: Олександра Опанащук, яка не програла жодної партії та стала чемпіонкою змагань, Оксана Туровська - зайняла 2 почесне місце, на третій сходинці закріпився Ігор Іщенко, шосте місце – Дмитро Степарук. Таким чином, команда Пулинської ДЮСШ на чолі з тренером Михайлом Пилипович Шакурою посіли перше місце в загальнокомандному заліку, були нагороджені грамотами, медалями та солодкими подарунками.

Висловлюємо щирі привітання нашим чемпіонам, які поповнили скарбницю спортивних досягнень Пулинської громади, бажаємо сили, натхнення на нові звершення та подальших перемог.

Фото без опису16 жовтня 2021 року відбулася календарна зустріч Першості області з футболу у I Лізі між командами ФК «Керамік» (Баранівка) та ФК «Пулини». Гра закінчилася з рахунком 2:0 на користь наших земляків. У ворота суперників голи забили Мирослав Василенко та Дмитро Коваленко.

Вітаємо з перемогою, дорога ФК «Пулини». Нехай ця перемога стане стимулом до ще більших досягнень.

Фото без опису17 жовтня 2021 року в м. Коростишів відбулися змагання з шахів «Шахове Полісся». Цьогоріч, участь у турнірі взяли 10 команд по 4 гравця в кожній, без вікових та розрядових обмежень. Грали за швейцарською системою в 7 турів, контроль часу 10+5.

Кращий результат серед ОТГ показала наша громада, яку представляли Сергій Лісіцький, Олександр Боярчук, Василь Галушка, Сергій Дворецький.

Вітаємо з перемогою, дорогі шахісти, бажаємо Вам наполегливості, концентрації та завжди першості у всіх змаганнях.

Фото без опису17 жовтня 2021 року в м. Житомир на стадіоні «Спартак» відбувся турнір з дівчачого футболу. В результаті запеклої гри ДФК «Новий Завод» Пулинської громади, перемігши команду Любара з рахунком 2:0, у грі за перше місце поступилася Коростенській ДЮСШ 0:1.

Щиро вітаємо, дорогі футболістки! Бажаємо натхнення на нові звершення, нехай удача і фортуна завжди супроводжують вашу гру, а майстерність, якою ви володієте, допомагає перемогти суперників.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь