Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вам наша шана, дорогі захисники та захисниці України: сьогодні, завтра і завжди!

Дата: 14.10.2021 12:52
Кількість переглядів: 685

Фото без описуНапередодні відзначення Дня захисників та захисниць України, в Центрі культури і дозвілля Пулинської селищної ради відбувся святковий концерт, основною метою якого було вкотре нагадати кожному свідомому українцеві, кому ми завдячуємо нашим спокоєм і миром, згадати всіх полеглих солдатів, що захищали Україну та передати енергетичну підтримку, подяку і шану тим, хто нині боронить наш суверенітет і територіальну цілісність.

З вітальним словом до присутніх у залі звернувся селищний голова Олександр Гаврилюк: «Дорогі захисники та захисниці, ветерани війни, учасники військових подій, від усього серця бажаю Вам козацького здоров’я, сили у нелегких випробуваннях, стійкості, незламної віри у перемогу, надійного тилу та незламного духу. Нехай Покров Богородиці принесе чистоту і надію у наші домівки, а  у всій Україні оселиться спокій, злагода і благополуччя. Хай мирне небо й гарні новини стануть провісниками нового дня.  Бажаю доброти в серцях і віри в душі, благополуччя в родині і мирного неба над головою!
Слава героям-захисникам та захисницям України!»

Фото без описуВраховуючи подання Пулинської регіональної спілки ветеранів АТО, селищний голова нагородив Почесними грамотами учасників бойових дій: Анатолія Срібняка, Андрія Фесюка, Ігора Яненка, Сергія Шакуру, Андрія Бурківського. За внесок у справу патріотичного виховання та підтримку престижу військової служби Подяками селищної ради відзначені військовозобов’язані резервісти: старший солдат Юрій Лисюк, сержант Олександр Сак, солдати Юрій Степарук, Микола Рогожкін, Ігор Павлушин, Володимир Грибан, Віктор Мосійчук.

Зі сльозами на очах, схиливши голови, увесь зал, стоячи, зустрічав матір загиблого Героя Сергія Ковнацького – Світлану Ковнацьку для отримання Почесної грамоти.

Фото без описуКажуть, людина помирає двічі: вперше – коли в неї зупиняється серце, вдруге – коли про неї забувають. Ми, звичайні люди, не можемо воскрешати померлих, одначе берегти пам'ять про них – це наш святий обов’язок. Тому загиблих захисників та захисниць України у всіх війнах було вшановано хвилиною мовчання, хвилиною жалю й скорботи за тими, хто за покликом серця піднявся на оборону неньки України.

 

До привітань також доєднався начальник 6-го відділу Житомирського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки майор Євгеній Молочківський.

Фото без опису

Танцювальні вітання для усіх присутніх підготували Зразковий хореографічний колектив «Колорит», керівник Максим Пташнюк та хореографічний колектив «Сузір’я», керівник Олена Оріховська.

Фото без описуФото без опису 

Фото без опису Фото без опису 

Та жодне свято не минає без щирої, душевної та запальної вкраїнської пісні, яка відгукується в людських серцям життєвим стоголоссям, допомагає збадьоритися в смутні часи й вилити тугу скорботи за тими, хто не поруч.

До пісенних вітань долучилися Чоловічий народний ансамбль «Промінь», Жіночий вокальний ансамбль Пулинського центру культури і дозвілля «Мелодія душі» та співочий колектив Пулинської Школи мистецтв. Також пісенними подарунками вітали зі святом захисників та захисниць України Іван Грибан, Віктор Саюк, Наталя Журавська, Ірина Кулаківська.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 

Із Днем українського козацтва присутніх вітали Володимир Лисюк зі своїми козаками та козачкою. Неймовірну силу, концентрацію та мужність продемонстрували ці славні нащадки козаків. Дух перехоплювало, а в серцях витала гордість за таких велетнів, майбутніх героїв України.

Фото без опису Фото без опису

Шановні захисники та захисниці України, щиро дякуємо Вам за відданість Україні та її народу! Сердечно бажаємо вам щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання. Нехай єднає нас світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. Завжди пам’ятаймо, що  ми українці і нам є що захищати та є що берегти!

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь