Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Схиливши голови, згадаймо нині всіх Героїв!

Дата: 13.10.2021 12:27
Кількість переглядів: 1208

Сьогодні, 13 жовтня 2021 року, напередодні величного свята Дня захисників та захисниць України, працівники Пулинської селищної ради разом з селищним головою Олександром Гаврилюком, заступником голови Сергієм Мурзаковим та секретарем ради Людмилою Метельською, вшанували пам'ять загиблих Героїв.

Біля Монументу слави, Пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам, Братської могили, місця поховання загиблого учасника АТО Сергія Ковнацького було покладено квіти та хвилиною мовчання вшановано пам'ять тих, хто за покликом серця став на захист нашого народу. Схиливши голови, кожен подумки згадав синів і доньок, вкраїнський цвіт, титанів, що віддали свої життя за наш спокій, за мир, за рід людський.

Своїм героїзмом і подвижництвом кожен із мільйонів загиблих у різні роки подарував нам не лише свободу і шанс на спокійне життя, а перш за все - віру й надію у нашу перемогу, єдність і братання.

Вшанування Дня пам'яті Героїв, які загинули за волю України – це нагадування не коритися насиллю та несправедливості, агресії та загарбництву... Це заклик «…жити в громадськім порядку, дружно держатися купи, незламно стояти всі за одного, а один за всіх…», доки не буде переможена ворожа сила.

Дорога громадо, щиро прошу згадати молитвою та добрим словом наших Героїв, які боролися і віддали життя за долю України, за кожного з нас. Не забувайте: ми всі у вічному боргу перед цими Прометеями. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними...

Вічна пам'ять! Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь