Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нащадки славних козаків, зі святом українських захисників та захисниць!

Дата: 13.10.2021 09:35
Кількість переглядів: 645

Героям країни, воїнам світла – захисникам та захисницям України!

Напередодні величних свят: Дня захисників та захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці хочу висловити глибоку повагу нашим співвітчизникам, які стоять на сторожі нашої країни від ворога та зі скорботою згадати тисячі воїнів, що у різні часи віддали своє життя за мир і свободу.

Свято захисників та захисниць України – це свято спадкоємності героїчних традицій нашого народу, сили духу і мужності, відданості своїй Вітчизні і гордості за її ратну славу.

Наші захисники та захисниці – це мужні, віддані, сильні та незламні воїни, гідні правнуки славних козаків, які стоять на сторожі рідної країни, боронять її ціною власного життя.

У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство усіх наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини. Молимо про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє українців.  

Низький уклін усім землякам, хто захищав і продовжує захищати цілісність і суверенітет нашої держави, тим, хто стоїть на варті миру та спокою в Україні. Схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. Вічна шана подвигу полеглих героїв Небесної сотні та АТО!

Від усього серця бажаємо Вам, дорогі захисники та захисниці, ветерани війни, учасники військових подій, козацького здоров’я, сили у нелегких випробуваннях, стійкості, незламної віри у перемогу, надійного тилу та незламного духу.

Нехай свято Покрови Пресвятої Богородиці стане символом нашого єднання, тим містком, котрий з’єднає пошматовану країну, направить думки кожного громадянина на шлях істини і правди, стане еліксиром знання, сили і величі, який наповнить дух воїнів-захисників. 

Нехай у наших домівках та у всій Україні оселиться спокій, злагода і благополуччя, а мирне небо й гарні новини стануть провісниками нового дня. І пам’ятаймо: ми – непереможні!

Слава героям-захисникам та захисницям України!

 

З найщирішими вітаннями та глибокою вдячністю – голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь