Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Святкові мелодії від вихованців Школи мистецтв до Міжнародного дня музики

Дата: 05.10.2021 16:09
Кількість переглядів: 705

Музика бриніла в серцях, ніжні мелодії дарували посмішки і радість, а неймовірна майстерність вихованців Школи мистецтв засліплювала усіх поціновувачів музичного мистецтва своєю граціозністю та чуттєвістю. Саме таким запам’яталося святкове дійство, присвячене Міжнародному дню музики, яким мали змогу насолодитися мешканці Пулинської громади у п’ятницю, 1 жовтня 2021 року.

Емоційне багатство влаштованого концерту неможливо описати словами, це варто проживати кожною клітиною тіла, кожним рецептором, вслухатися і вдивлятися у цей глибокий сенс, шукаючи відповідей. Недаремно кажуть, що «музика – це струни нашої душі», які звучать і коли весело, і коли сумно.

Під бурхливі оплески присутніх, викладачів Школи мистецтв нагородили Почесними грамотами Пулинської селищної ради, а юним зіркам малої Батьківщини вручили Грамоти Відділу гуманітарного Пулинської селищної ради. Здавалося, що в цей момент  час зупинився на позначці тотального спокою, умиротворення і гордості за такі таланти рідної громади, за їх успіхи і поривання.

Дорогі викладачі та учні Пулинської школи мистецтв бажаємо, щоб у Ваших  душах завжди звучали приємні і добрі мелодії, щоб серця співали і не збивалася з ритму щастя, щоб музика дарувала незабутні відчуття, враження та чудові емоції.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь