Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Професія лікаря — це подвиг!

Дата: 04.10.2021 16:37
Кількість переглядів: 483

У перший понеділок жовтня в усьому світі відзначають Міжнародний день лікаря – День солідарності і активних дій лікарів всього світу.

 

Шановні лікарі! Висловлюю Вам невимовну вдячність за сотні врятованих життів, за відновлене здоров’я та надію на спасіння, яку Ви вселяєте в кожного. Ваші знання і невтомна праця є запорукою якості людського життя.

Кожного дня Ви віддаєте свої сили гуманній і благородній справі – порятунку життя та здоров'я людей. Ваша місія - складна і відповідальна, а ваша праця не знає свят і вихідних, адже споконвіку професія лікаря вважається найнеобхіднішою та найшанованішою.

Дорогі лікарі! Низький уклін Вам за професіоналізм, умілі і надійні руки, що дарують радість одужання, за Вашу відданість обраній професії, за чуйні серця.

Велике спасибі за те, що не зачерствіли душею, за те, що вистачає сили і витримки творити добро. Хай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею!

Бажаю Вам міцного здоров'я, щастя, миру та спокою, тепла і розуміння від близьких, мудрості і терпіння, благополуччя у Ваших родинах, невичерпної енергії та людської пошани.

З глибокою повагою та вдячністю – голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь