Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Люди похилого віку - мудрості стигла пора!

Дата: 04.10.2021 13:06
Кількість переглядів: 538

За доброю традицією, з приходом золотої осені в перший жовтневий день у світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку.

У такий День ми всі маємо слушну нагоду приділити час людям «золотого» віку, пильніше поглянути на їх проблеми, а найголовніше - виразити  свою повагу, небайдужість та піклування, оскільки саме люди старшого покоління зберегли для нас історію рідного народу, його звичаї, традиції та знання.

Пулинська селищна рада робить все можливе, з метою захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя та намагається допомагати подолати труднощі, які виникли в їхньому  житті. Тому традиційно проводить благодійну акцію «Робити добро легко».

 

У рамках акції працівники селищної ради відвідали пенсіонерів та одиноких пристарілих громадян, котрим виповнилося 80 і більше років та які перебувають на обліку у Центрі надання соціальних послуг. Крім слів вітань, побажань міцного здоров’я люди поважного віку отримали продуктові набори, а також мали змогу поспілкуватися, поділитися своїми печалями і радостями, принаймні цей день провести, відчуваючи, що Вони потрібні, що їх цінують, поважають і пам’ятають.

 

Шановні представники старшого покоління, сердечно дякую Вам за життєву мудрість, яку ви передаєте молодому поколінню, за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Бажаю Вам міцного здоров’я без ліку, радості, благополуччя, уваги та підтримки від вдячних нащадків. Многая літа!

З глибокою повагою та вдячністю – голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь