Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Жовтень листям салютує, а пташиний спів віщує, що прийшло велике освітянське свято!

Дата: 01.10.2021 07:24
Кількість переглядів: 597

Жовтень листям салютує, палить золоте багаття, а пташиний спів віщує, що прийшло велике освітянське свято!

Традиційно, у першу неділю жовтня відзначають величне свято  - День працівників освіти! Це свято об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучу планету знань, науки, мудрості, хто кожен  день ділиться своїми знаннями, дає перші незабутні уроки добра, чесності і справедливості, любові до батьків та рідної землі, хто виховує майбутнє нашої нації.

Вчительська праця – найсокровенніший скарб суспільства, бо саме Вчитель - невтомно і наполегливо плекає  майбутнє – виховує покоління національно свідомої, патріотично налаштованої молоді, з новим рівнем знань, критичним мисленням і творчим підходом до життя. 

У такий День кожна людина, незалежно від статусу й життєвих орієнтирів згадує свого Вчителя – того, котрий долучив її до книги, запалив іскорку знань, відкрив кожному дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами. Саме завдяки наполегливим зусиллям Вчителя прокладається стежина із країни дитинства до широкої дороги життя.

Шановні освітяни - працівники та ветерани освітянської ниви, керівники навчальних закладів! У цей визначний День хочеться подякувати, що у такий складний час, час пандемії, зміни цінностей, Ви гідно несете прапор нашої освіти, працюєте, не покладаючи рук, перші боретеся з викликами сьогодення, з легкістю вчитеся новому і не втрачаєте внутрішньої краси.

Висловлюю вам велику вдячність за вашу неоціненну, благородну та подвижницьку працю, за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук та педагогічну майстерність, високий професіоналізм та життєву мудрість, новаторство та ентузіазм, відповідальне ставлення до свого покликання і безкорисливе добро, які Ви повсякчас даруєте своїм вихованцям.

 

Нехай Ваша любов до життя, до своєї роботи, до всього світу буде безмежною, хай Ваші учні будуть спроможними на великі перемоги. Нехай Ваші задуми та проєкти супроводжуються успіхом, визнанням  і .стають запорукою подальшого розвитку освіти нашої громади.

 

Від щирого серця бажаю Вам мирного неба, щастя, міцного здоров’я, добробуту, віри у власні сили, невтомності у творчому пошуку. Щоб зерно знань, яке Ви сієте, завжди проростало, давало могутній урожай і було вшановано державою, учнями, батьками!

 

З найщирішими вітаннями голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь