Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Конкурс дитячих малюнків «Тато, мама, я – моя дружня сім’я»

Дата: 30.09.2021 21:03
Кількість переглядів: 546

  На жаль, так складається, що не всі діти мають змогу відчувати тепло батьківської любові, тих два міцних крила, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у життєвому польоті, виведуть у самостійне життя.  На щастя, у нашій громаді є небайдужі родини, в яких діти-сироти знайшли любов, турботу і розуміння.

З нагоди Дня усиновлення серед прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, які функціонують на території нашої громади служба у справах дітей Пулинської селищної ради провела конкурс дитячих малюнків «Тато, мама, я – моя дружня сім’я».

  Щиро дякуємо за активну участь у конкурсі: дитячим будинкам сімейного типу Базилюків, Грибанів, Голяченків, Тужиків та прийомним сім’ям Боярчук Г.П., Могил, Немержицьких. 

Для учасників цей конкурс був веселим, творчим та позитивним, він допоміг батькам і дітям створити спільну мрію, відчути свою значимість. А на додачу ще й отримати дипломи, подяки та цінні подарунки.

Дякуємо усім усиновителям, опікунам, прийомним батькам та батькам-вихователям, які зігріли любов’ю та турботою дитячі серця! Бо ж правду кажуть: «Щаслива хата, де дітей багато»! Будьмо милосердними, подаруймо родинне тепло, віру, надію і любов тим, хто цього сьогодні потребує!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь