Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітали бібліотекарів із професійним святом!

Дата: 30.09.2021 18:45
Кількість переглядів: 529

Всеукраїнський день бібліотек – це нагода відзначити роль книгозбірні у житті кожного українця. Це заклик суспільства до ролі і високої місії бібліотекаря – просвіщати, навчати орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях і допомогти зрозуміти, що бібліотеки єднають світ, а бібліотекарі є берегинями необмеженого запасу інформації, який збережений у книзі, порадниками на шляху до знань і мудрості.

З нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек, який відзначається 30 вересня, начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк та директор Центру культури і дозвілля Віктор Саюк привітали бібліотекарок громади. Подякували за клопітку роботу та побажали творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя і подальших успіхів у цій благородній справі. 

Невеличка дружня бібліотечна родина зібралася у Пулинській книгозбірні. Усім їм було вручено пам'ятні сувеніри. За високий професіоналізм, наполегливу творчу працю та активну просвітницьку діяльність Подяками  відзначено: Людмилу Пашківську - завідуючу бібліотекою Пулинської селищної ради та бібліотекарів Ольгу Буланову (Пулини), Ірину Бондарчук (Івановичі) та Галину Тимошенко (Очеретянка).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь