Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

День музики, як День життя!

Дата: 30.09.2021 18:16
Кількість переглядів: 547

Справедливо вважати, що музика нерозривно поєднана з життям людини, оскільки від початків людського існування вона супроводжувала наших пращурів: її використовували під час обрядів, різних видів діяльності, музикою раділи й сумували.

Музика — це найунікальніше явище цього світу. Вона задає настрій, заряджає, надихає, заспокоює, збуджує. Музика видається незримою ниткою, яка пов’язує людську душу з прекрасним. Музика не старіє, вона буде жити стільки, скільки буде існувати Людина, бо вона вічна…

 Тому у перший жовтневий День хочу привітати викладачів Пулинської школи мистецтв, музикантів, співаків, аматорів нашого мальовничого краю, усіх, хто просто любить музику з Міжнародним днем музики - чудовим святом усіх, у кого музика звучить у серці. Щирі вітання висловлюю талановитим учням школи мистецтв, які своїми перемогами радують  батьків, викладачів  і всю нашу яскраву громаду!

Цього святкового Дня бажаю всім Вам  привабливої чарівності, неземного натхнення, трепетної щирості. Нехай у Вашому житті лунають душевні, магічні, одухотворені мелодії,  а струни Ваших творчих душ завжди будуть насичені спраглістю до втілення задуманого!  

Бажаю, щоб на серці завжди звучала мелодія Весни, а ноти щастя, любові, ніжності і добра складалися в чудову сонату вашій прекрасній душі! Зі святом!

З найщирішими привітаннями селищний голова Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь