Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Бібліотека – це храм, де зберігається паперова пам'ять людства!

Дата: 30.09.2021 10:03
Кількість переглядів: 408

Кожного року 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек – скарбниці,  в якій зберігається вся мудрість світу, його духовне багатство й ментальна пам'ять.

Бібліотеки сьогодні – це особливе місце, де панує чарівна атмосфера всезнання та сили, місце, де кожен може розвивати себе та свою особисту незалежність, місце сакрального єднання минулого, теперішнього та майбутнього. Це відкритий простір для навчання упродовж всього життя, простір для цікавих подій та зустрічей, натхнення та спілкування. Недаремно, в давнину бібліотеку називали «дім життя», «притулок мудрості», «аптека для душі».

Дорогі бібліотекарі та просто любителі книги, вітаємо Вас зі святом мудрості, духовності і знань –  Днем бібліотек. Висловлюємо щиру вдячність за те, що Ви продовжуєте берегти знання, накопичені століттями для всіх нас, що формуєте інтелектуальне майбутнє нашої держави, популяризуєте духовну спадщину поколінь.

Не секрет, що книга — найкращий співрозмовник, порадник і друг. Книга збагачує людину моральною енергією, світлом знань. І хоча в сучасному світі, подекуди, втрачається роль книги, вкотре хочу нагадати слова Івана Франка: «Книги — морська глибина: хто в них пірне аж до дна, той, хоч і труду мав досить, дивнії перли виносить».

Наші бібліотекарі, Ваша професія надзвичайно важлива для нашого суспільства та для нашої громади, адже Ви добуваєте тепле слово для освіти спраглих душею. Бажаємо Вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у Вашій благородній просвітницькій справі.

Нехай полиці заповнюють нові книги, кожен день приходять нові читачі і черпають світлі знання у ваших стінах. Хай це свято дарує Вам чудовий настрій та теплі слова від поціновувачів книги, цікаві зустрічі і відкриття.

З найсвітлішими вітаннями голова селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь