Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Найкращий спосіб виховати хороших дітей – зробити їх щасливими!

Дата: 27.09.2021 10:47
Кількість переглядів: 550

Під дзвін дитячих пісень, позитивно заряджених віршів про працівників садочка, колоритних танцювальних номерів і милих дитячих посмішкок в Пулинському ЗДО №2 «Сонечко» відбулося свято, приурочене до Міжнародного Дня дошкілля.

Святкове дійство видалося неймовірно чуттєвим і цікавим, відчувалося, з якою вдячністю і щирістю юні вихованці декламують вірші на честь тих, хто кожного дня дарує їм надзвичайні емоції, тепло і любов своїх сердець, тих, котрі піклуються і щодень відкривають завісу нового, непізнаного світу, чарівної країни під назвою Життя!

Міжнародний день дошкілля – це незвичайне свято, це свято величне і благородне, адже дитячий садок для малюків - перша школа життя, своєрідний місток, з якого починається велика подорож непізнаним світом. 

«Бути працівником закладу дошкільної освіти означає віддаватися наповну, проявляти величезне терпіння і нескінченну любов, бути  уважним до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини, - мовить директор закладу дошкільної освіти Віра Галушка. - Лише чуйні, добрі і уважні люди могли вибрати цю непросту і відповідальну професію. Адже виховання дитини вимагає чималої праці, людинолюбства і стійкості характеру».

У цей особливий День діти, демонструючи свої таланти, повну віддачу і любов до колективу садочка, вкотре довели наскільки значимими у їх житті є ці Люди. Відвертість дитячих сердець, їх глибокі погляди і невинність викликали тремтіння виховательських душ, змушували всміхатися і стримувати сльози.

Зі словами привітань до колективу ЗДО №2  «Сонечко» звернулася Віра Галушка. Очільниця висловила глибоку повагу вихователям і всім дошкільним працівникам, побажала глибокої мудрості і терпіння, відмінного настрою і гарного самопочуття та нагадала, що в їх руках – наше майбутнє: таке крихке, довірливе і юне, яке так потребує нашої любові!  

Дорогі працівники дошкільної освіти, висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей. Бажаємо Вам міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Пам’ятайте, що без Вас цей світ буде набагато гіршим, адже саме дошкільники дають надію людству на щасливе дитинство.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь