Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

"Виховувати дитину - означає визначати долю нації!"

Дата: 26.09.2021 09:44
Кількість переглядів: 413

Восени, коли матінка-природа надягає свої святкові шати і щедро обдаровує людей дарунками, ми вшановуємо мудрих, чесних і відданих праці людей – працівників закладів дошкільної освіти!

Усіх тих, хто кожного дня, не дивлячись ні на що, всміхається малечі, радіє їх пустощам, вчить добру і ласці. Тих, хто щохвилини тріпочеться біля нашої малечі, оберігає їх і закладає міцний фундамент для формування свідомого громадянина з чіткими моральними цінностями й орієнтирами.

Відомий педагог Антон Семенович Макаренко переконував: «Наші діти - це наша старість. Правильне виховання - це наша щаслива старість, погане виховання - це наше майбутнє горе, це наші сльози, це наша провина перед іншими людьми».

Саме через цінність дошкільного виховання, як знакового елементу розвитку особистості в усьому світі схиляють голови перед працівниками закладів дошкільної освіти, перших наставників наших дітей, після батьків і на знак глибокої поваги до людей цієї професії  традиційно в останню неділю вересня відзначають Всеукраїнський  День дошкілля!

Шановні працівники закладів дошкільної освіти!

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля. Вашу професію важко порівняти з якоюсь іншою, адже Ви ковалі дитячих душ, Ви - їх дорослі друзі, Ви – якоюсь мірою супергерої.

Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. Суспільство поставило перед вами одне з найскладніших завдань - виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху. Та ми певні, що тільки Ви ладні з ним впоратися, що Ви зможете виховати гідне покоління розумних і добрих дітей, адже ті зерна мудрого, доброго і вічного, які ви щодень передаєте нашим дітям неодмінно проростуть.   

Шановні працівники закладів дошкільної освіти, висловлюємо щиро подяку за вашу плідну, нелегку роботу. Бажаємо, щоб ви завжди були здорові, щоб дух ваш був бадьорий і веселий! Доброго вам серця, величезного терпіння і великої любові до наших маленьких бешкетників! Хай не черствіють ваші душі, не старіє оптимізм, не зникають з облич привітні усмішки! Будьте щасливі, живіть в достатку, радості та добробуті! Теплоти вам і розуміння, любові та поваги, краси та радості на довгі роки!

Нехай все те, що ви віддаєте нашим дітям, повертається до вас сторицею. Зі святом!

Фото без опису
 

 З найщирішими вітаннями голова Пулинської селищної ради Олександр ГАВРИЛЮК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь