Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Позашкілля – це особлива країна, в якій народжуються та плекаються таланти!

Дата: 25.09.2021 12:00
Кількість переглядів: 448

Шановні колеги позашкільної освіти!

Вітаю з професійним святом та висловлюю щиру подяку за вклад у розвиток унікальної ланки в системі безперервної освіти – позашкільного навчання.

Кожен педагог-позашкільник – це неповторна особистість, що має свій особливий талант, який заохочує дітей до навчання та творчості в позаурочний час, здійснює виховання засобами високої культури та мистецтва. Гуртки  допомагають нашим дітям у розвитку особистості, їх самореалізації та професійному самовизначенні. Саме позашкілля у творчості та натхненні навчає й формує українську юнь. Саме до вас біжать дітлахи не тому, що треба, а тому, що цікаво, захопливо, емоційно й корисно.

Найціннішим досягненням педагогів-позашкільників є усміхнена,  щаслива дитина, яка реалізується через творчість і радує своїми успіхами.

Дорогі колеги, дай, Боже, вам людей на життєвому шляху хороших, очей допитливих, достойних умов праці, натхнення в роботі, здоров’я міцного, миру вашим родинам!

          Бажаємо Вам невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів, талановитих вихованців. Підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце, сповнене любов’ю та добра, натхненна думка й щирі почуття.  Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю та вміння творити добро.

 

З повагою Окана Василенко!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь