Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбувся футбольний турнір під девізом «Хто ти, майбутній олімпієць»!

Дата: 23.09.2021 16:49
Кількість переглядів: 539

Кажуть, спорт виховує характер, а усі спортсмени – це надзвичайно сильні, вольові, цілеспрямовані, витривалі і впевнені в собі люди!

Сьогодні це власним прикладом довели футбольні команди з Пулинської, Ємільчинської, Червоненської, Курненської територіальних громад та спортсмени з  Селянщини, які не дивлячись на непрості погодні умови, дотримуючись усіх карантинних обмежень, зуміли взяти участь у змаганнях з футболу.

Зустріч футбольних команд на Центральному стадіоні «Колос» в Пулинах відбулася у рамках змагань з футболу, які йдуть в залік обласних пошукових змагань під девізом "Хто ти, майбутній Олімпієць?" по ГО ЖТО ВФСТ "Колос". Команди мають можливість показати всю свою майстерність і технічність, а також стати призерами турніру.

З вітальним словом до спортсменів та їх тренерів звернувся очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк та побажав витривалості, міцності духу, чітких ударів і перемоги найсильнішому. Також спортсменів привітав голова Житомирської обласної асоціації футболу Руслан Павлюк. Капітанам команд вручив футбольні м’ячі – як символ підтримки і єдності української футбольної родини.

Доєднався до привітань голова обласної організації ВФСТ «Колос» Олександр Сташенко, висловив щиру повагу до спортсменів та їх тренерів, кожному побажав, аби удача і фортуна сьогодні була на їх боці. За значний внесок у розвиток фізичної культури та спорту ювілейною медаллю «70 років ФСТ «КОЛОС» УКРАЇНИ» нагородив Пулинського селищного голову Олександра Гаврилюка.

Зігрівали своїми музичними сувенірами майбутніх зірок великого футболу майбутні зірки шоу-бізнесу Софія Лонська та Ангеліна Войтюк. Музичні дарунки цих енергійних, чудових учениць Пулинської Школи мистецтв лунали як гасло перемоги і звершення.

Насамкінець, капітани команд мали за честь підняти державний прапор, що ознаменувало початок змагань.

Після кількагодинної боротьби першість здобула команда з Ємільчинської ТГ. Почесне 2 місце зайняла команда з Червоненської ТГ. 3 місце виборола команда з Курненської ТГ. Команди-призери були нагороджені кубками та іменними грамотами.

Кубок «Кращий воротар» вручили воротарю Ємільчинської ТГ Євгенію Гладкому, кубок «Кращий нападник» - нападнику Червоненської ТГ Дмитру Ткачуку.

Вручаючи кубки і нагороди, Олександр Гаврилюк та Олександр Сташенко подякували командам за напружену гру, відмітили високу майстерність кожного гравця та побажали побільше перемог.

Дорогі футболісти, вітаємо із завершенням турніру! Нехай ваші здобутки приносять Вам невимовну радість і задоволення, а такі непрості обставини, в яких доводиться грати, роблять ваш характер стальним, гартують дух і ведуть прямісінько до Олімпійських ігор!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь