Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вихованці ЗДО «Бджілка» (с. Стара Олександрівка) радіють новому ігровому майданчику!

Дата: 23.09.2021 09:47
Кількість переглядів: 692

Не надто тішила нас погода вчора: сиро, мокро й холодно. Лише в селі Стара Олександрівка над закладом дошкільної освіти  «Бджілка» світило сонечко, а, може, то були щирі дитячі посмішки, викликані появою на території їх садочка нового ігрового майданчика: з гіркою і гойдалкою, кольорового, наче райдуга.

Відкриття дитячого ігрового майданчика, який слугуватиме активному й цікавому проведенню дозвілля вихованців відбувся 22 вересня 2021 року. Розділити радість цієї урочистої події запросили депутата Житомирської обласної ради Віктора Развадовського, очільника Пулинської громади Олександра Гаврилюка, секретаря Пулинської селищної ради Людмилу Метельську, начальницю відділу освіти Пулинської селищної ради Наталію Опанащук, депутатів Пулинської селищної ради Станіслава Карпінського та Володимира Рудюка, старосту Ялинівського старостинського округу Ігора Перегуду.

Новий ігровий майданчик в ЗДО «Бджілка» з’явився завдяки спільним зусиллям голови Пулинської громади Олександра Гаврилюка та депутата Віктора Развадовського. На придбання ігрового майданчика були виділені кошти у розмірі 40 тисяч гривень з обласного бюджету та 10 тисяч гривень співфінансування з місцвего бюджету.

Директор закладу дошкільної освіти Людмила Черняк, колектив освітнього закладу висловили щиру подяку за можливість їх вихованців проводити час не лише весело, а й безпечно, з користю, фізично розвиваючись.

На знак вдячності у школі організували міні-концерт з дитячими віршами, піснями і танцями. Не має нічого більш цінного і милішого від «чистих» дитячих слів і їх непідробних емоцій.

Насамкінець, депутату Житомирської обласної ради вручили святковий коровай, як знак плідної подальшої співпраці з закладами освіти Пулинської селищної ради. Бо у такі складні часи лише сила і єдність можуть стати запорукою стабільності, розвитку і покращення рівня життя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь