Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З нагоди відзначення Дня працівника лісу

Дата: 17.09.2021 18:20
Кількість переглядів: 735

Шановні фахівці лісового господарства, лісової охорони та всі, хто з любов'ю і повагою ставиться до лісу!
Ліс - це душа всієї планети, справжній, живий скарб нашої землі. Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. У новому українському законодавстві День працівників лісу закріплений Указом Президента України від 28-го серпня 1993-го року № 356/93 і святкується традиційно у третю неділю вересня.

День працівника лісу — не лише професійне свято, це своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу.

Ваша благородна праця, спрямована на примноження і раціональне використання лісових багатств нашої держави, що виплекані багатьма поколіннями українських лісівників. Створені вашими працьовитими руками зелені шати надійно захищають землю від водної та вітрової ерозії, сприяють екологічному та естетичному поліпшенню довкілля. Для нас та наших нащадків ліси завжди будуть живим свідченням вашої самовідданої праці.

Шановні працівники лісу! Прийміть в цей чудовий День найщиріші слова вітання з професійним святом. Щиро зичимо Вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить вам наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця і надалі будуть запорукою збереження та примноження наших лісів – зеленої скарбниці Пулинщини.

У цей святковий День за багаторічну сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків, з нагоди професійного свята Дня працівника лісу Пулинська селищна рада нагороджує Грамотами кращих працівників «ДП «Пулинського лісгоспу АПК»:

  • Курильчука Петра Миколайовича – директора підприємства;
  • Бондарчука Миколу Миколайовича – майстра лісу обходу №1 Пулинського лісництва;
  • Черниша Василя Івановича – тракториста Пулинського лісництва.

Сьогодні, 17 вересня, секретар Пулинської селищної ради Метельська Людмила Олександрівна вручила почесні грамоти кращим працівникам «ДП «Пулинського лісгоспу АПК», привітала їх з прийдешнім святом та побажала невичерпної енергії та сил для досягнення нових успіхів, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, щоб натхненна діяльність та самовіддана праця приносили тільки радість і слугували вагомим внеском справі подальшого примноження та збереження лісових багатств.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь