Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Рятувальник – це не професія, це спосіб життя!

Дата: 17.09.2021 07:52
Кількість переглядів: 475

Шановні працівники цивільного захисту, аварійно-рятувальних служб та пожежної охорони!

Прийміть вітання з професійним святом — Днем рятівника!

 

День рятівника – свято мужніх, сильних та відважних людей, безстрашних героїв, які готові прийти на допомогу всім, хто опинився в біді.

Ви завжди перші там, де людям потрібна допомога: у завалах зруйнованих будівель, у диму і вогні пожеж, у спотворених транспортних засобах, в епіцентрі природних стихій. Те, що для звичайної людини є подвигом, для вас — повсякденна робота, яка не знає вихідних і вимагає величезної самовіддачі, мужності й організованості.

Ви щодня ризикуєте життям за кожного з нас, сумлінно, з честю та гідністю виконуючи свій обов’язок. Ви справжні герої наших днів

Дорогі рятівники, прийміть щиру вдячність за вашу нелегку працю, за вашу сміливість, вірність обов’язку, постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом.

Бажаємо Вам подальших успіхів у професійному зростанні, невичерпної енергії у реалізації гуманної місії – захисту життя людей та національного багатства нашої держави.

Міцного здоров’я Вам, благополуччя, наснаги, витримки і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир, добробут і злагода панують у ваших оселях, а родинне тепло стане міцною опорою справжніх героїв.

Нехай Божа Матір завжди буде вашою покровителькою і захисницею, вірною помічницею у професійній діяльності та оберегом на життєвому шляху.

Низький Вам уклін і неоціненна вдячність за те, що ми ЗАВЖДИ можемо на Вас розраховувати!

З повагою селищний голова Олександр ГАВРИЛЮК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь