Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови з нагоди Дня фізичної культури і спорту!

Дата: 10.09.2021 15:09
Кількість переглядів: 523

Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, аматори, шанувальники і уболівальники спорту!

 

Щиро вітаю Вас із Днем фізичної культури і спорту України.

 

День фізичної культури і спорту – це свято, яке уособлює велич сили духу, мужності і патріотизму наших людей, залучає до своїх лав прихильників здорового способу життя, сприяє його популяризації і розвитку, наслідує славні традиції українського народу.

 

Не секрет, що саме здорові духом і тілом люди складають опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.

 

Я радий усвідомлювати, що ми причетні до того факту, що з кожним днем прихильників спорту та здорового способу життя стає все більше.

Сьогоднішнє зростання рядів сподвижників фізичної культури і спорту – добра ознака утвердження в суспільстві ідеалів людської краси і духовного здоров’я, одвічного прагнення людини до самовдосконалення.

Пишаюся Вами дорогі спортсмени, тренери, аматори! Своїми досягненнями, натхненною працею Ви прославили і прославляєте нашу громаду, зберігаєте  і примножуєте славні традиції спорту, зміцнюєте авторитет Пулинського краю і підтримуєте титул однієї з кращих спортивних громад області!

Важко переоцінити значення фізичної культури у повсякденному житті, адже школа спорту культивує в людині життєвонеобхідні якості: вміння чітко формулювати ціль та послідовно її досягати, бути шляхетним, ефективно співпрацювати в команді, вміти підкорювати власний інтерес загальній меті.

Тож у цей світлий, радісний День щиро бажаю усім Вам богатирського здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, жаги до перемоги, удачі та підкорення нових спортивних висот в ім’я процвітання нашої громади та України!

Зі святом вас, дорогі друзі! Нехай завжди і в усьому Вас чекають великі перемоги!

Фото без опису

З повагою селищний голова Олександр ГАВРИЛЮК!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь