Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На стадіоні «Колос» відбувся спортивно-масовий захід у рамках проведення Тижня спорту!

Дата: 08.09.2021 19:21
Кількість переглядів: 869

Пулинська громада, одна з найспортивніших громад області, чи не першою відгукнулася на ініціативу Офісу Президента України щодо проведення Тижня спорту на території відкритих локацій «Активних парків першої черги»!

Тому сьогодні не лише спів пташок і лагідне сонце радувало пулинчан, а й енергійні, активні спортивні виступи наших земляків та гостей, які всі охочі мали змогу побачити на Центральному стадіоні «Колос» 0 10.00 год.

Фото без описуНа спортивно-масовому заході були присутні заступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський, заступниця голови Житомирської РДА Людмила Заворотнюк, директор департаменту культури, молоді і спорту Житомирської ОДА Максим Обшта, начальник відділу фізичної культури і спорту департаменту культури, молоді і спорту Житомирської ОДА Сергій Козловець тощо.

Фото без описуЗ вітальним словом до спортсменів, гостей та присутніх звернувся селищний голова Олександр Гаврилюк. Вкотре наголосив на важливості розвитку фізичної культури та спорту, подякував спортсменам за всі їх перемоги, присутнім побажав незабутніх вражень від свята.

Фото без описуСвої вміння та майстерність продемонстрували учні Пулинської школи разом із вчителем фізичної культури, тренером Дитячо-юнацької спортивної школи Олександром Прохоренком. Школярі відзначилися відмінною спортивною підготовкою та точним володінням своїм тілом, особливо виконуючи вправи на турніку та перекладині.

Фото без описуФото без опису Дивували глядачів своїм неперевершеним музично-танцювальним виступом учениці фітнес-студії. Показовий виступ із степ-аеробіки викликав шквал оплесків та похвали. А учасниці своїми посмішками довели, що цей вид спорту, окрім фізичної форми приносить ще й величезне духовно-моральне задоволення.

Фото без описуНезабутнім і захоплюючим став виступ представників Житомирського військового інституту ім.Корольова. Спортсмени виконували вправи з гирями.

Фото без описуТочними і ритмічними рухами, неймовірною музичністю і технікою вразили глядачів юні спортсменки відділення аеробіки Житомирської ДЮСШ «Юність».

Фото без описуТакож усі присутні мали можливість насолодитися показовим виступом представника відділення стрільби з лука Житомирської ДЮСШ «Динамівець». Точність, координація та впевненість – основні атрибути цього виду спорту. Крім того, бажаючі мали можливість самі повправлятися стрільбі з лука.

Фото без описуФото без описуСпорт і культура тісно поєднані, довів Назар Войтюк та заспівав оптимістичну пісню про важливість і користь фізичної підготовки у формуванні людського організму.

Фото без описуЗаступник голови Житомирської ОДА Юрій Оханський  за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток спорту в області та з нагоди Дня фізичної культури та спорту нагородив Подякою Житомирської ОДА селищного голову Олександра Гаврилюка. Грамотами  Департамену культури, молоді та спорту Житомирськи ОДА за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на Житомирщині нагородили Георгія Андрійчука та Людмилу Метельську. Окрім цього, були вручені подарунки.

Фото без описуЗахід видався надзвичайно цікавим, насиченим, захоплюючим і дуже активним. Учасники підготували незабутні виступи і вкотре довели: «Спорт – основа здорового способу життя!»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь