Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому селищної ради

Дата: 31.08.2021 16:20
Кількість переглядів: 653

31 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, яке вів селищний голова Олександр Гаврилюк.

На засіданні розглянуто кілька питання. По першому з них: про схвалення прогнозу бюджету селищний територіальної громади на 2022-2024 роки доповідала начальник фінансового відділу Людмила Сак.

Про внесення змін до складу комісії з питань надання матеріальної допомоги громадянам, які проживають на території Пулинської селищної ради, інформувала начальник відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська.

У ході засідання розглянуто питання надання матеріальної допомоги на лікування учасника АТО (В»юнківський старостат). Зі слів старости Людмили Місюни, нині ветеран АТО перебуває на лікуванні в одному з медичних закладів  Житомира та потребує подальшого хірургічного втручання. Згідно з рішенням виконкому, йому буде виділена матеріальна допомога.    

Стосовно прогнозу бюджету селищної територіальної громади Людмила Сак зазначила, що це документ середньострокового планування, який сприятиме забезпеченню фінансової стабільності та зміцненню економічного зростання у середньостроковій перспективі, сприятиме забезпеченню економічного зростання та сталого розвитку громади.

Результати аналізу соціально-економічної ситуації в громаді за останні три роки свідчать, що основною бюджетоутворювальною галуззю є сільське господарство. У 2020 році було проведено 23 аукціони продажу права оренди земельних ділянок с/г призначення, загальна сума орендної плати склала 1 111 981 грн на рік.

Основними пріоритетними завданнями економічного і соціального розвитку громади на 2021 році є: забезпечення стабільної роботи систем життєдіяльності громад та покращення якості життя населення.

Прогнозується й зростання заробітної плати, враховуючи визначені Урядом основні макропоказники економічного і соціального розвитку України, схвалені постановою КМУ від 31.05. 2021 р.№586.

Згідно з бюджетною декларацією на 2022-2024 роки, передбачаються наступні державні соціальні стандарти: розмір мінімальної заробітної плати:

 - з 01 січня 2022 р. – 6500 грн, з 01 жовтня 2022 рік - 6 700 грн;

 - з 01 січня 2023 р. – 7176 грн;

- з 01 січня 2024 р. – 7665 грн.

Членами виконкому схвалено прогноз бюджету селищної територіальної громади на 2022-2024 роки.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь