Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Серпнева конференція освітян

Дата: 28.08.2021 11:51
Кількість переглядів: 1070

Уже стало традиційним, що в останні дні літніх канікул проводяться освітні конференції. Освітня конференція педагогічних працівників Пулинської громади відбулася 27 серпня, на якій побував селищний голова Олександр Гаврилюк.

Цьогорічний захід проходив під назвою: «Освіта громади: виклики, сьогодення та пріоритети розвитку».

Присутніх привітав селищний голова Олександр Гаврилюк, який у своєму виступі наголосив, що освіта в громаді розвивається й надалі буде розвиватися; аби діти більше часу проводили в школах, а не з гаджетами вдома. Побажав освітянам плідної праці, здоров’я та добра.

Начальниця відділу освіти Наталія Опанащук звернула увагу на те, що протягом минулого року не було ліквідацій та реорганізацій закладів освіти, матеріальна база яких з кожним роком покращується. Також поділилася досягненнями: 9 медалістів громади підтвердили свої знання у вищих навчальних закладах країни, де здобуватимуть освіту. Понад 90 учнів стали переможцями обласних конкурсів.

У виступах головних спеціалістів відділу освіти Світлани Онищук та Лариси Черниш йшлося про організацію навчально-виховного процесу та безпечного і якісного харчування в закладах освіти.

На заході побував експерт з питань освіти Віктор Лісовський. Він зазначив, що регіональний Форум (5 серпня) показав, що Пулинська громада є самодостатньою, а освіта – на високому рівні.

Учасників конференції привітали учні школи мистецтв та завтрашні першокласники – випускники закладу дошкільної освіти «Сонечко».

У ході конференції його учасникам демонструвалися відеоролики.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь