Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

23 серпня – День Державного Прапора України

Дата: 23.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 907

Упродовж історичних звершень стяг жовто-блакитного кольору ставав символом боротьби за національні права українського народу. Серце кожного із нас завмирає, коли підіймають національний Прапор. Адже у ньому втілені віковічні прагнення до миру, праця, краса та багатство рідної землі.

Сьогодні, 23 серпня, святкування Дня Державного Прапора в Пулинах розпочалися покладанням квітів до пам’ятника Великому Кобзарю Тарасу Шевченку. Селищним головою Олександром Гаврилюком, секретарем ради Людмилою Метельською та заступником селищного голови Сергієм Мурзаковим покладено квіти до пам’ятника односельцю-герою, що віддав своє молоде життя за територіальну цілісність України, учаснику антитерористичної організації Сергію Ковнацькому.

Тим часом у селищному парку збиралися люди. Зі святом Державного Прапора присутніх вітав селищний голова Олександр Гаврилюк, наголосивши на важливості та ролі національного символу – жовто-блакитного стяга.

Почесне право підняти Великий Державний Прапор було надано рятувальнику 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини першого Державного пожежно-рятувального загону, молодшому сержанту цивільного захисту Івану Давидюку, який відзначений нагородою Президента України за мужність III ступеня за бездоганне виконання завдань по гасінню пожеж у Чорнобильській зоні, та випускниці ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-III ст., медалістці, активістці Софії Бернацькій.

На честь сьогоднішнього свята пролунали пісні у виконанні аматорів та працівників Центра культури й дозвілля селищної ради Олени Загацької, Романа Шостака, Ірини Кулаківської. Свої віршовані вітання дарували присутнім юні користувачі місцевої бібліотеки Анастасія та Анжеліка Бобрики.

З рук наймолодших учасників свята в небо здійнявся жовто-блакитний стяг і такого ж кольору повітряними кульками.

Хай наше життя буде яскравим і багатим як кольори нашого Державного стяга: блакитним і мирним, як небо та жовто-золотистим, як пшеничні поля України! Доброго здоров’я, добробуту й щастя кожній родині!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь