Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Яскраве й колоритне свято в Очеретянці

Дата: 21.08.2021 15:30
Кількість переглядів: 1882

Колоритне, видовищне святкування Дня Державного Прапора, 30-ї річниці Незалежності України та обжинків з виступами оркестру національної поліції й кружлянням гелікоптера над селом надовго запам’ятається місцевим жителям та гостям.

Святкове дійство відбувалося в центрі Очеретянки, на стадіоні. Вистава народних умільців, музика, батути, гойдалки, солодка вата, аромат шашлику, українських пампушок з часником та кулішу вабили до себе і дорослих, і дітей.

Організатори свято гарно потрудилися, створили цікаві локації з українською символікою й фото зону. У цей день (20 серпня) керівники СТОВ «Полісся» не тільки вітали односельчан з визначною датою: 30-річчям з Дня проголошення Ytpfkt;yjcns нашої держави, але й вшановували людей праці, завдяки яким зібрано урожай.

Присутніх привітав Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. «Через кілька днів будемо святкувати День Незалежності України. 30 років – це не простий шлях. Сьогодні важко говорити, адже на сході країни триває війна – це також наша Незалежність, яка виборюється українськими синами й дочками. Тому наші люди варті на увагу, на заслугу. І те, що відбувається в Очеретянці, варте того, що відбулося. Зараз село Очеретянка після об’єднання громад, можливо, одне з найкращих. Тут працює дитячий дошкільний заклад, школа. Кожен житель може піти й подивитися в якому стані нині знаходиться музей, заснований Володимиром Давидюком. Там проведено реконструкцію, можна сказати справжню революцію. І це правда. Сьогодні є освіта, є дорога – усе це зроблено, аби людям жилося краще. Оцінювати вам. Усіх вітаю зі святом!», - сказав у своєму виступі селищний голова.

Олександр Гаврилюк нагородив Почесними Грамотами: діловода Очеретянського старостату Валентину Сидорчук за сумлінну працю, зразкове виконання своїх обов’язків та Олексія Ясененка – директора СТОВ «Полісся» за постійну допомогу в благоустрою села.

З вітальним словом виступив староста округу Володимир Мороз, депутат селищної ради Олег Ткачук. Вони подякували селищному голові за збережену місцеву школу та капітально відремонтовану дорогу.

Кращим трудівникам села, які працювали на жнивах, керівники місцевого сільгосппідприємства вручили цінні подарунки.

У концертній програмі взяли участь: співочий колектив «Калинонька», Володимир Веретинський, юні співаки, оркестр Головного управління національної поліції у Житомирській області та інші. В їх виконанні прозвучали чудові українські пісні, які глибоко западають в серце, з якими крокуємо по життю.

Завершальним неперевершеним акордом свята стало кружляння гелікоптера, що викликало в присутніх неабиякий інтерес. Він то піднімався в небо, то опускався майже до землі, посилаючи присутнім з висоти свої вітання.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь