Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На стадіоні в Пулинах встановлено навігаційні матеріали з QR-кодам

Дата: 20.08.2021 12:12
Кількість переглядів: 1087

20 серпня в смт Пулини на стадіоні ДЮСШ селищної ради відбулася важлива подія: відкриття навігаційних матеріалів із кюаркодами біля тренажерів, що є складовою частиною соціального проєкту президента України «Активні парки – локації здорової України». На відкритті побував директор Департаменту культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Максим Обшта.

Ведуча заходу головний спеціаліст відділу гуманітарного Лариса Громська у вступному слові наголосила: «В нашій громаді нікого не треба переконувати, що спорт – це важливо, що спорт – це здоров’я. Ми одна з найспортивніших громад в області, в Україні. І це доводили не раз, і цим пишаємося».

У своєму виступі селищний голова Олександр Гаврилюк зазначив, що спортивні тренажери, які встановлені на стадіоні – це спортивний підсумок спортсменів Пулинської громади за 2019 рік. А доповнення тренажерів навігаційними матеріалами сприятиме ще кращим спортивним результатам. І побажав, аби спорт був завжди на високому рівні.

«Дуже приємно, що Пулинська громада долучилася до проєкту. Тепер кожен охочий може підвищити свою спортивну майстерність», - сказав Максим Обшта.

Показову частину занять біля тренажерів продемонстрували учні ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-III ст. Дівчатка порадували присутніх показовим виступом зі спортивної аеробіки.

Координатор проєкт громади – Сергій Лісіцький, який безпосередньо працюватиме з людьми на локації.

Довідково:

Проєкт створений з метою організації оздоровчої рухової активності громадян для зниження показників захворюваності, активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

 Соціальний проєкт передбачає використання QR-кодів та онлайн платформи, за допомогою якої кожен бажаючий може тренуватися разом з відомими особистостями.

«Активні парки – локації здорової України» створюють умови для занять спортом у місцях масового відпочинку з залученням фахівців у сфері фізичної культури й спорту та спортсменів для організації рухової активності.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь