Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Село Ягодинка: до Дня Незалежності України

Дата: 16.08.2021 11:25
Кількість переглядів: 891

Лічені дні залишилися до відзначення великих державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. З цієї нагоди 15 серпня у селі Ягодинка відбувся патріотичний захід, який підготувала завідувачка місцевим сільським клубом Зоя Бондарчук спільно зі школярами.

Фото без опису

Гарного сонячного дня в приміщенні сільського клубу зібрались мешканці сіл Ягодинка та Веселе. Урочистості розпочалися з Гімну України, з хліба-солі на вишитих рушниках. Хвилиною скорботи вшанували пам’ять воїнів-героїв, які віддали життя за свободу нашої держави.

Діти читали вірші, танцювали, співали пісні, даруючи глядачам гарний та бадьорий настрій. Одним словом – вся атмосфера свята була пройнята духом патріотизму та любові до свого краю, до нашої рідної України.

З вітальним словом до односельчан звернулася Зоя Бондарчук, яка розповіла про Незалежність нашої держави, чому за неї треба боротися і відстоювати, побажала всім миру й міцного здоров’я.

- Свято Незалежності залишило в людей надзвичайно теплі почуття, щирі емоції, а також бажання пам’ятати історію. Бо тільки пам’ятаючи своє минуле, можемо будувати майбутнє, - наголошує учасниця заходу, начальник відділу загальної та організаційної роботи Пулинської селищної ради Олена Лонська.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь