Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Свято села в Корчівці

Дата: 15.08.2021 11:08
Кількість переглядів: 1216

14 серпня, коли православні віряни відзначали Медовий Спас, у селі Корчівка відбулися урочистості з нагоди Дня села (Корчівці 115 років), Дня Державного Прапора та 30-ій річниці Незалежності України. На святі побував керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Пулинської селищної ради Микола Захарчук.

У цей сонячний день, аби поспілкуватися та послухати гарних пісень, на прикрашеному подвір’ї сільського клубу зібралися односельчани, прибули й гості.

Святкова програма розпочалася піснею «Квіти України» у чудовому виконанні Михайла Виговського.

Далі до присутніх звернулася староста Мартинівського старостинського округу Ольга Зубрицька, яка привітала всіх з нинішнім та прийдешніми святами. Подякувала активним жителям села за допомогу в благоустрої та меценатам за підтримку (керівництву ТОВ «Сільгосптехніка», ILTA й іншим).

Від імені селищного голови учасників свята вітав керуючий справами (секретар) виконкому Микола Захарчук. За багаторічну працю та безвідмовну допомогу в роботі по благоустрою населеного пункту Івану Сліпченку та Вадиму Ткаченку вручив Подяки. Почесною грамотою Пулинської селищної ради нагородив завідувача клубу с. Корчівка Михайла Виговського.

На свято завітав депутат селищної ради, директор ТОВ «Сільгосптехніка» Станіслав Карпінський. Привітавши присутніх зі святом, вручив подарунок наймолодшим мешканцям села – вихованцям дошкільного закладу.

Аби привітати сусідів, до Корчівки прибула директор Новозаводського Будинку культури Наталія Журавська разом з юною співачкою Олександрою Савіною. У їх виконанні гарно прозвучали патріотичні пісні.

У концертній програмі взяли участь три співочі професійні покоління Виговських: батько – Михайло, сини – Сергій та Олександр, внучка – Марійка.

Свою майстерність до співу продемонструвала і гостя з Новоград-Волинщини Аліна Омельчук.

Глядачі гучними оплесками та вигуками «Браво» сприймали виступи всіх учасників концерту.

Майстерно провела захід Олена Завальська. Слова ведучої про унікальність українського народу, вміння берегти традиції і передавати їх своїм дітям, трудитися, не покладаючи рук, любити свою країну й берегти її, глибоко западали в душу кожного. «У цей урочистий день ми всі разом повинні збагнути, що до України прийшов врешті той час, коли ми зрозуміли, що шлях до добробуту полягає через єдність, порозуміння, а не розбрат, через уміння чути і дослухатися один до одного, пробачати, знаходити спільну мову, започатковувати нові проекти, спрямовувати сили на створення, на взаємну підтримку. Переможе здоровий глузд і милосердя, мудрість і виваженість, сила добра і любові», - сказала пані Олена. Ніби підтвердженням її думки стали слова завершальної пісні у виконанні Сергія Виговського «Жити для добра»:

Нам треба жити для добра – у цьому істина стара.

Хай зігріває землю знов, моя любов, твоя любов.

На добру згадку про свято його учасники зробили спільне фото.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь