Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На засіданні виконкому селищної ради

Дата: 30.07.2021 09:35
Кількість переглядів: 532

29 липня о 14 годині відбулося засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, яке вів селищний голова Олександр Гаврилюк. На розгляд виконкому було внесено 15 питань, за результатами розгляду яких прийнято 22 рішення.

Про стан виконання бюджету селищної територіальної громади на 2021 р. доповідала начальник фінансового відділу Людмила Сак.

Інспектор з військового обліку Олександр Талько інформував про стан весняного призову громадян на строкову військову службу в Збройні Сили України в нинішньому році. Зокрема у своєму виступі Олександр Талько зазначив, що це один з нелегких призовів: з 55 юнаків призовного віку нашої громади на строкову службу було відібрано лише 9.

Про підготовку та відзначення Дня Державного Прапора та 30-ї річниці Незалежності України доповідала начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк. Так, День Державного прапора в Пулинах відзначатиметься 23 серпня. День Незалежності будемо святкувати разом з Днем громади 24 серпня. У цей день відбудеться церемонія покладання квітів до пам’ятників і пам’ятних знаків видатним українським державотворцям, борцям за незалежність України, загиблим учасникам антитерористичної операції, учасникам операції Об’єднаних сил та ін. На спортивному майданчику окремі тренажери будуть обладнані навігаційними матеріалами з QR-кодами.

Також у виступі начальника відділу гуманітарного йшлося про графік роботи вечорів відпочинку (дискотек) для молоді громади. Вирішено затвердити такий графік роботи:

- п’ятниця й субота, передсвяткові й святкові дні – літній період з 21.00 до 01.00 години;  зимовий період – з 20.00 до 24.00 години.

З питання затвердження актів комісії з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам інформував головний спеціаліст відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності Василь Владиченко.

Про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування; встановлення опіки; затвердження висновків про доцільність позбавлення батьківських прав – по цих питаннях виступила начальник служби у справах дітей селищної ради Марина Остапчук.

Керуючий справами (секретар) виконкому Микола Захарчук доповідав з таких питань: про внесення змін до фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Лікарня»; створення комісії з обстеження аварійних дерев на території Івановицького старостату; погодження на проведення планових гастролей цирку-шапіто в Пулинах; погодження графіку роботи магазину «Р&G», розміщеного в Пулинах, біля перехрестя вулиць Шевченка та Незалежності.

Член виконкому Ф.Савицький вніс пропозицію: рекомендувати власникам магазинів та кафе використовувати в назвах своїх торгових точок лише  український правопис та назви.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь