Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Нарада з керівниками

Дата: 26.07.2021 12:35
Кількість переглядів: 895

26 липня селищний голова Олександр Гаврилюк провів нараду з керівниками підприємств, установ, організацій, що працюють на території Пулинської громади.

Нарада відбулася за участі секретаря ради Людмили Метельської, заступника селищного голови Сергія Мурзакова, начальника відділу освіти Наталії Опанащук та керівників: КБП «Пулинський водоканал» Володимира Пашкова; ТОВ «Редакція-медіацентр «Вісті» Ольги Бортнікової; Пулинського відділення №5 УПСЗН Житомирської РДА Тетяни Коберник; Пулинського РЕМ Юрія Сидорчука; Пулинського управління, головного управління Держпродспоживслужби в області Олександра Лігути; Пулинської дільниці Басейного управління водних ресурсів річки Прип’ять  Віталія Кучера; ДП «Пулинського лісгоспу АПК» ЖОКАП Петра Курільчука; ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. Зої Лисюк; представника КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради – Романа Лісіцького; управління державної казначейської служби України в Пулинському районі – Наталії Старовойт та інших.

Кожен з присутніх керівників охарактеризував роботу організацій, звернув увагу на існуючі проблеми, дав відповіді на запитання.

У своєму виступі селищний голова зазначив, що такі наради, започатковані сьогодні, проводитимуться раз у два тижні. Це не буде звітом, а інформацією, якою мають володіти всі. Зокрема, Олександр Гаврилюк розповів про важливу подію, що відбудеться 5 серпня на базі нашої громади – це освітянський форум, на який запрошені представники майже всіх ТГ Житомирщини. І звернувся з проханням до керівників: навести лад на закріплених територіях.

Селищна рада вдячна всім, хто долучається до прибирання, робить Пулини чистішими.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь