Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вдалий дебют колективу «Мелодія душі»

Дата: 26.07.2021 09:14
Кількість переглядів: 1529

Міжнародне свято літератури та мистецтв «Лесині джерела» - одне із найяскравіших подій на фестивальній карті України. Захід проходить щороку, в липні, і збирає численну кількість гостей з усієї країни та зарубіжжя.

Колективи нашої громади традиційно є постійними учасниками свята. Зокрема частини під назвою «мистецька вертівка», де на трьох локаціях Новограда-Волинського виступають аматорські колективи з концертною програмою. Цього року вперше громаду на фестивалі представляв жіночий вокальний ансамбль «Мелодія душі» Центру культури й дозвілля Пулинської селищної ради.

Аматори взяли участь у традиційній урочистій ході та подарували гостям свята півгодинну концертну програму. Нам випало ділити одну сцену з професійними та знаними колективами «Льонок» і «Родослав». Крім того, саме наш колектив мав честь закривати концертну програму «мистецької вертівки».

У глядачів «Мелодія душі» мала безумовний успіх, адже далеко не всі колективи чули вигуки «на біс». У складі ансамблю свій неперевершений спів та надзвичайну енергетику дарували гостям свята Олена Кліщевська, Людмила Ткачук, Валентина Грибан, Тетяна Левицька, Олена Пашкова та керівник колективу Олена Загацька. Прикрасив їх виступ акомпанемент: Іван Іщенко (сопілка) та Іван Опанащук (баян). Презентувала виступ колективу ведуча Лариса Громська. Відео та фото зйомку концерту забезпечила методист Центру культури й дозвілля Наталія Кулаківська.

Так, всією дружною командою залишили яскравий слід на «Лесиних джерелах». Маємо небезпідставну надію, що це лише початок успішного мистецького життя «Мелодії душі», і попереду у колективу багате фестивальне життя із перемогами та досягненнями.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Відділ гуманітарний

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь