Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання дев’ятої сесії селищної ради

Дата: 09.07.2021 11:26
Кількість переглядів: 536

8 липня відбулася засідання дев’ятої сесії VIII скликання селищної ради, на розгляд якого було внесено близько 30 питань порядку денного, третина з них – земельні. Вів засідання селищний голова Олександр Гаврилюк.

Про затвердження плану роботи селищної ради на ІІ півріччя 2021 року інформувала секретар ради Людмила Метельська.

Про затвердження положення про комісію з питань розгляду та вирішення земельних справ щодо меж земельних ділянок та додержання добросусідства на території Пулинської територіальної громади говорив заступник селищного голови Сергій Мурзаков.

З третього питання про затвердження положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника закладу загальної середньої освіти та затвердження складу конкурсної комісії доповідала начальник відділу освіти Наталія Опанащук.

Про внесення змін в рішення селищної ради від 22.12.2020 р. №201 «Про затвердження Програми розвитку фізичної культури й спорту на 2021-2023 р.» інформувала начальник відділу гуманітарного  Олена Гузюк.

З питань: внесення змін в рішення селищної ради від 13.02 2020 №1467 «Про Програму охорони навколишнього природного середовища на території селищної ради на 2020-2023 роки»; про хід виконання Програми благоустрою населених пунктів селищної ради на 2021-2023 роки; про прийняття доріг у комунальну власність доповідав начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності Іван Кайданюк.

Зі слів доповідача, до цього часу дороги по вулицях Новозаводського та В’юнківського старостинських округів не перебували на балансі територіальної громади. Селищною радою створено комісію, якою було обстежено згадані дороги, щоб прийняти їх у комунальну власність Пулинської селищної ради.

Іван Кайданюк детально розповів про благоустрій на територіях населених пунктів громади, елементами якого є: покриття вулиць та доріг, будинки та споруди і їх фасади, обладнання місць зупинок громадського транспорту, ліхтарі вуличного освітлення, зелені насадження в парках, паркові та вуличні лави, контейнери для сміття та інше. У своїй доповіді зазначив, що протягом першого півріччя поточного року проведено значний обсяг заходів і робіт щодо покращення благоустрою населених пунктів селищної ради, утримання їх у належному санітарно-технічному стані.

Так, протягом зимового періоду своєчасно вживались відповідні заходи та проводились роботи із розчищення доріг комунальної власності від снігу та посипання їх протиожеледними матеріалами. На виконання цих робіт було використано кошти селищного бюджету в сумі 350 тис. грн.

Виконавчими органами селищної ради спільно зі старостами, за підтримки суб’єктів господарювання на місцях, небайдужими жителями громади в період проведення місячника із благоустрою населених пунктів виконано значний обсяг робіт із прибирання вулиць, впорядкування сміттєзвалищ, прибирання кладовищ, пам’ятників, покращення естетичного вигляду та технічного стану закладів культури, освіти, охорони здоров’я, закладів торгівлі та ін. На виконання цих робіт було спрямовано кошти в сумі 19,9 тис. грн.

Протягом звітного періоду проведено роботи з утримання у технічно-справному стані об’єктів вуличного освітлення у населених пунктах громади та відновлення вуличного освітлення в Пулинах по вул. Шкільна, Старицького, І.Франка. Виконання даних робіт профінансовано на суму 151,3 тис. грн.

Проведено роботи із ямкового ремонту доріг у асфальтобетонному покритті в смт Пулини по вул. Незалежності – 49,1 тис. грн, по вул. Шевченка (від буд. 222 до буд .2-а по вул. Садова) – 49,6 тис. грн.

Грейдерування доріг комунальної власності у населених пунктах селищної ради профінансовано в загальній сумі 51,8 тис. грн.

Тривають роботи з вивезення закупленого відсіву (3000 т.) для ремонту доріг комунальної власності.

Розпочато капітальний ремонт тротуару по вул. Шевченка у смт Пулини.

Крім цього, за звітний період виконано й ряд інших робіт. Адже питання благоустрою населених пунктів Пулинської територіальної громади знаходяться на постійному контролі виконавчих органів селищної ради та старост старостинських округів.

По всіх питаннях порядку денного сесії прийняті відповідні рішення, які будуть опубліковані на сайті селищної ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь