Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому селищної ради

Дата: 08.07.2021 15:17
Кількість переглядів: 549

8 липня відбулося засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, яке проводив селищний голова Олександр Гаврилюк.

На засіданні розглянуто питання про затвердження протоколу комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2021 р. буде спрямована субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримки малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

З інформацією виступила начальник служби у справах дітей селищної ради Марина Остапчук, яка ознайомила присутніх зі списком дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, віком від 16 до 23 років і старших, що перебувають на позачерговій черзі квартирного обліку в селищній раді станом на 06.07.2021 р. Зі слів начальника служби, зазначеного віку дітей на черзі перебуває 31 дитина. Крім цього, в загальному списку осіб віком 23-35 років, які перебувають в позачерговій черзі, знаходиться одна молода людина (1997 р. н.).

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів від 26.05.2021 №615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків», керуючись пунктом «б» ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою прийняття рішень щодо визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямована субвенція, виконавчий комітет вирішив: затвердити протокол комісії з визначення напрямів та об’єктів, на які у 2021 р. буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа №1 від 06.07.2021 року.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь