Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Аби довкілля було чистим

Дата: 06.07.2021 08:30
Кількість переглядів: 388

Понад 10 років у Пулинах централізовано вивозяться тверді побутові відходи. Жителі селища, які уклали угоду з КБП «Пулинський водоканал», їх нараховується близько 600 абонентів, у визначені дні біля своїх будинків виставляють сміття, яке оперативно вивозиться. 

Виникає запитання: куди дівають тверді побутові відходи люди, які не уклали угоди? Деякі говорять, що у них немає сміття, інші – уникають розмови. Відповідь на це запитання днями з’явилося саме по собі: біля сміттєвої урни, що на розі вул. Шевченка й Освіти (біля школи) хтось підставив пакет з домашнім непотребом. Звісна річ, договір ці господарі не укладали. Той намагаються пізно ввечері чи з самого ранку віднести своє сміття подальше від будинку. І такі випадки не поодинокі.

Прохання до жителів громади: укладати договори з Пулинським водоканалом на вивезення твердих побутових відходів, аби на наших вулицях, узбіччях доріг, в перелісках було чисто.

Тариф у приватному секторі на одного члена сім’ї становить 15 грн на місяць. Підприємцям за 1 метр куб. сміття потрібно заплатити 101 грн 70 коп.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь