Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Підтримайте хорошу ініціативу односельчан!

Дата: 01.07.2021 16:42
Кількість переглядів: 1079

Є господарі, які попри свою зайнятість, знаходять час, аби навести лад не тільки на своєму подвір’ї, але й на прилеглій території. Мова піде про вуличні бордюри. І як би вони щільно не прилягали один до одного, а з часом між швами починає витикатися трава.  

Приємно пройтися вулицями з чистими тротуарами, бордюри яких не поросли бур’яном. Не так багато в Пулинах центральних вулиць з бордюрами. Якщо глянути на них, впадає в око контраст: біля одних будинків бордюри поросли травичкою, а біля інших – радують око чистотою так, наприклад, як на вулиці Незалежності, 59, де проживає Оксана Кравченко, та біля лікарні.

«Я думаю, що кожен з мешканців, при бажанні, знайде можливість прибрати біля свого будинку. Ми з сусідкою це робимо постійно, шкребемо бордюри та підмітаємо пісок, що наноситься за колесами. Така робота не потребує фінансових затрат. Взяв сапку, віника, відро – і працюй. Ми ж йдемо в Європу, скрізь має бути чисто. Є одне побажання: якби після прибирання вивозили зметений пісок», - говорить Оксана Кравченко.

Селищна рада звертається до господарів, будинки яких знаходяться на центральних вулицях, навести лад біля бордюрів, підтримати хорошу ініціативу односельчан. І дякує тим, хто це уже зробив.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь