Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Фотовиставка Олени Рачкован

Дата: 30.06.2021 18:50
Кількість переглядів: 871

30 червня у виставковій залі художнього музею «Пулинські барви» селищної ради відбулося відкриття фотовиставки «Будні, творчість, перемоги» Олени Рачкован.

Не кожному фотографу під силу «піймати» емоцію і закарбувати її у світлині. А художнику-викладачу Олені Рачкован – це вдається. Шість десятків своїх світлин пані Олена представила на фотовиставці. Про кожну з них детально розповіла, адже з кожною пов’язані її незабутні спогади. А згадати Олені Миколаївні є про що. 13 років вона пропрацювала викладачем художнього відділу Пулинської школи мистецтв. Виховала плеяду молодих художників, які неодноразово ставали переможцями різного рівня конкурсів. Деякі пов’язали своє життя з художньою архітектурою, дизайном. Багато з її талановитих вихованців так і залишилися дітьми на світлинах. «З минулим, з тим, що нас зв’язувало довгий час, важко розлучатися», - говорить Олена Рачкован. Ці незабутні яскраві миті життя надовго залишаються в людській пам’яті.

З відкриттям виставки Олену Рачкован привітав селищний голова Олександр Гаврилюк, вручив квіти й пам’ятний сувенір. Олександр Станіславович від імені Пулинської громади подякував Олені Миколаївні за працю, за любов до мистецтва.

До вітань приєднався й керуючий справами (секретар) виконкому селищної ради Микола Захарчук.

Багато теплих слів сказано на адресу Олени Рачкован й викладачем художнього відділу школи мистецтв, головою правління ГО художників-земляків «Пулинське земляцтво» Леонідом Фесенком.

Аматори Центру культури й дозвілля разом зі зберігачем музейного фонду Оленою Загацькою подарували пісенні сувеніри.

Свою персональну фотовиставку «Будні, творчість, перемоги» пані Олена присвятила Дню Конституції України, Дню молоді та глядачам Пулинщини.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису   Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь