Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Гарні новини з фестивалю «Лелеченьки»

Дата: 29.06.2021 12:46
Кількість переглядів: 999

Цими вихідними в смт Ємільчине відбувся XII відкритий обласний фестиваль дитячої творчості «Лелеченьки», який традиційний відбувається раз на два роки.

У рамках фестивалю проходить конкурс дитячої музично-пісенної творчості у різних номінаціях. Всі ці роки головою журі є Герой України, народна артистка України Ніна Матвієнко. Талановиті діти Пулинщини теж є постійними учасниками фестивалю, неодноразово ставали переможцями.

Цьогоріч Пулинську громаду представляли вихованці школи мистецтв. Наші юні таланти були заявлені у двох номінаціях та двох вікових групах. За рішенням журі ІІ місце у номінації «Музика» виборола Божена Бернацька (викладач – В. Бернацький), а у номінації «Естрадний спів» (старша вікова категорія) ІІ місце посіла Софія Лонська (викладач – Я. Сомплавська). Божена також відзначена Дипломом за участь у номінації «Естрадний спів» (молодша вікова категорія).

Для учасників конкурсу та всіх охочих було організовано і проведено майстер-класи від Володимира Вербельчука, Ірини Шинкарук та Ніни Матвієнко.

Участь у подібних заходах – то для молодих талантів неоціненний досвід, нові знайомства, стимул до праці над собою, вдосконалення майстерності і просто безліч позитивних емоцій від спілкування з майстрами, колегами та чарівним світом мистецтва.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Відділ гуманітарний


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь