Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови Олександра Гаврилюка

Дата: 26.06.2021 14:40
Кількість переглядів: 375

Дорогі юнаки та дівчати! Щиро вітаю вас зі святом молодості та ентузіазму – Днем молоді! Молодість – це час надій, сподівань і оптимізму, час пошуку свого життєвого шляху, формування громадянської позиції, прийняття перших важливих рішень.

Саме вам – сьогоднішнім школярам, студентам, молодим фахівцям – вирішувати, яким буде завтрашній день вашого села, селища, територіальної громади. Високо цінуючи ваш освітній і творчий потенціал, вітаю будь-які ваші ініціативи, спрямовані на процвітання нашої Пулинської громади. Ваші енергія і натхнення, оптимізм і цілеспрямованість вже знаходять втілення в навчанні, спорті, мистецтві, які, сподіваюся, принесуть вам подальші успіхи і нові перемоги.

Завдяки вам назва нашої громади гордо звучить при підведенні підсумків Всеукраїнських та обласних творчих конкурсів, олімпіад, спортивних змагань. Ви наша гордість і наша надія.

Бажаю вам, щоб ваше життя було насиченим і різноманітним. Нехай у ньому знайдеться місце для всього: навчання і науки, відпочинку та громадської роботи, любові й дружби! Щастя вам, втілення всіх планів і мирного неба!

Селищний голова Олександр Гаврилюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь