Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Привітали молодь громади

Дата: 25.06.2021 20:25
Кількість переглядів: 905

Традиційно в останню неділю червня в Україні відзначають День молоді. В цей день прийнято заохочувати й нагороджувати успішних найталановитіших юнаків та дівчат різних професійних галузей – вчителів, медиків, військових, спортсменів, аграріїв та інших.

Урочистості з нагоди Дня молоді в Пулинах розпочалися 25 червня о 16 годині святковим концертом та врученням Подяк селищної ради за активну життєву позицію, сумлінне виконання службових обов’язків, досягнень у спорті.

Молодь громади вітала секретар ради Людмила Метельська, яка вручила подяки та подарунки: завідувачу Пулинською амбулаторією загальної практики сімейної медицини КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Роману Лісіцькому, спеціалісту ФГ «Вацьківських» Вадиму Вацьківському та Миколі Фесенку – за особистий внесок в розвиток інваспорту в громаді.

Святковий концерт розпочався запальним виступом «Зразкового художнього колективу, хореографічного колективу «Колорит» (керівник Максим Пташнюк) Центру дитячої та юнацької творчості селищної ради. У концертній програмі також взяли участь хореографічний колектив «Сузір»я» школи мистецтв (керівник Олена Оріховська), працівники Центру культури й дозвілля – Віктор Саюк, Олена Загацька, солісти Наталія Журавська (с.Новий Завод), Тетяна Войтенко й Даша Рибчинська (с. Сколобів), Роман Шостак та інші.

Після довгого карантину і люди нудьгували без концертів та й самим артистам хотілося подарувати глядачам приємні емоції. І це їм вдалося. Присутні не скупилися на оплески, радісно вітали співаків, танцюристів, музикантів.

На урочистостях було цікаво не тільки дорослим, але й дітям, котрі розважалися на батутах та гойдалках. Свято для дітей продовжуватиметься й завтра. А сьогодні ввечері на молодь чекає святкова дискотека. Тож з прийдешнім святом – Днем молоді!

 З днем молоді вас, наша юна зміна!

Дієва, працьовита і невпинна,

Обізнана, розумна й позитивна,

Смілива, небайдужа і активна!

Бажаємо вам планів й перспективи,

І успіхів небаченої зливи,

Ви – авангард, майбутнє лиш за вами,

Ідіть вперед правдивими стежками!

Фото без опису

Фото без опису


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь