Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому селищної ради

Дата: 24.06.2021 16:37
Кількість переглядів: 661

24 червня відбулося засідання виконавчого комітету, яке вів селищний голова Олександр Гаврилюк. В ході засідання розглянуто низку важливих питань громади. А саме:

Про утворення та затвердження персонального складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства (далі – КНП) «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради інформувала начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк.

Про стан проживання і виховання дітей, що потрапили в складні життєві обставини; доцільність позбавлення батьківських прав – про все це говорила начальник служби у справах дітей Марина Остапчук. Вона детально охарактеризувала сім’ї, що проживають на територіях Івановицького та Очеретянського старостатів, у яких батьки не належним чином виконують свої обов’язки. Думки з цього приводу висловили й старости згаданих округів – Людмила Черниш та Володимир Мороз.

Крім цього, заслухано дві інформацію про доцільність позбавлення батьківських прав (у цьому випадку прав позбавляються матері).

З питань забезпечення збереження волоконно-оптичних ліній зв’язку міжміського та міжнародного значення, що проходять територією селищної громади; затвердження актів визначення розміру збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів доповідав заступник селищного голови Сергій Мурзаков. Питання використання земельних ділянок було розглянуто на засіданні комісії з визначення та подальшого відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, яке відбулося вчора (23 червня).

Акти комісії подані на затвердження виконавчим  комітетом.

Керуючий справами (секретар) виконкому Микола Захарчук виступив з питання взяття на квартирний облік у зв’язку з об'єднанням черг квартирного обліку Пулинської та Мартинівської громад.

Виконавчим комітетам затверджено відповідні рішення. Зокрема склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» буде таким:

- Сергій Мурзаков – заступник селищного голови, голова комісії;

- Олена Гузюк – начальник відділу гуманітарного, секретар комісії;

- Іван Василіца – голова профспілкової організації комунальної установи «Районний центр первинної медико-санітарної допомоги»;

- Лариса Молодецька – член профспілкової організації КУ;

- Микола Мельник – голова трудового колективу КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги»;

- Наталія Лисюк – головна медична сестра КНП «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради».

Також розглянуто заяви, що надійшли від жителів громади. Прийнято відповідні рішення: присвоєно юридичну адресу об’єктам нерухомого майна; надано матеріальну допомогу на лікування; надано дозвіл на підключення до водогінної мережі жительці с. Ясна Поляна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь