Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулися громадські слухання

Дата: 23.06.2021 12:07
Кількість переглядів: 407

22 червня у приміщенні селищної ради відбулися громадські слухання щодо розгляду та врахування громадських інтересів при розробленні детальних планів території, що знаходиться в смт Пулини, на вулиці Героїв Небесної Сотні.

Слухання відбулися за участі представників громадськості селища, розробників ФОП Наталії Тичини та Ольги Кукушкіної, замовника Олени Канюки. Головував – начальник відділу містобудування, архітектури, ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності селищної ради Іван Кайданюк.

Мета зібрання – проведення громадських слухань щодо розроблення детальних планів: «Визначення містобудівних потреб земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га, для будівництва та обслуговування магазину непродовольчих товарів, господарських будівель та споруд (смт Пулини, вул. Героїв Небесної Сотні)».

У своїй доповіді розробник Наталія Тичина зазначила, що територія проєктування розташована в межах смт Пулини. Проєктними рішеннями на цій земельній ділянці передбачено розміщення магазину непродовольчих товарів (будівельних матеріалів). Основний заїзд – з вулиці Героїв Небесної Сотні. До магазину передбачено облаштувати проїзд та пішохідні доріжки у твердому покритті. Територія, що проєктується, гармонічно вписується у вже сформовану громадську та житлову забудову.

Також наголошено, що відповідно до опублікованого оголошення про проведення громадських слухань в місцевій газеті «Вісті» від 21.05 21 р. зауважень та пропозицій в усній чи письмовій формі до 22 червня – не надходило.

Вирішено: рекомендувати до затвердження детальний план вищезгаданої території.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь