Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Промінь» підтвердив звання «Народний»

Дата: 18.06.2021 16:19
Кількість переглядів: 1054

Понад чверть століття аматорський народний чоловічий вокальний ансамбль «Промінь» радує глядачів Пулинщини своїми виступами.  Сьогодні, 18 червня, колектив знову продемонстрував свій талант. І підтвердив звання «Народний».

На творчий звіт колективу, що проводився в приміщенні Центру культури й дозвілля, завітали селищний голова Олександр Гаврилюк та начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк.

Виступ «Променя» оцінювала атестаційна комісія – представники обласного Центру народної творчості Житомирської облдержадміністрації Альона Сердечна та Оксана Кучерук.

У виконанні колективу прозвучали пісні на слова відомих українських авторів таких як Дмитро Луценко, Анатолій Майвійчук, Іван Слота та місцевих – Василя Кулика, Анатолія Шмалюка, Михайла Плосковітова в обробці художнього керівника Івана Опанащука.

Свій виступ колектив розпочав піснею «Батьківщино моя дорога». Також у його виконанні прозвучали пісні: «Завесніло на дорогу», «Пісня стала долею», «А вогонь горить», «Летять ніби чайки» (соліст Іван Грибан) та інші.

З цією приємною для усіх нас подією – підтвердження звання «Народний»,  учасників колективу привітав Олександр Гаврилюк, працівники відділу гуманітарного селищної ради та обласні фахівці.

Хай «Промінь» іще довго живе на наших сценах, зігріває і радує виступами серця глядачів та шанувальників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь