Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Медиків громади урочисто вітали з професійним святом

Дата: 17.06.2021 17:03
Кількість переглядів: 1196

Здоров’я людини – неоціненне, тому професія медика завжди була і залишається найшанованішою. У неділю ми відзначатимемо День медичного працівника – свято людей в білих халатах.

З цієї нагоди сьогодні, 17 червня, відбулися урочистості. З прийдешнім святом медиків первинної й вторинної ланки вітав селищний голова Олександр Гаврилюк та начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк.

Багато теплих слів вдячності за нелегку працю було сказано у цей день на адресу медиків комунальних некомерційних підприємств «Центру первинної медико-санітарної допомоги» та «Лікарні» Пулинської селищної ради як з боку керівництва територіальної громади, так і медичних закладів та профспілкового комітету.

У своєму виступі Олександр Гаврилюк зупинився на питанні сучасного стану  медицини, що склався в процесі реформування у первинній та вторинній ланках, проблемах та бачення майбутнього. «Якби не склалося, а лікарні у громадах мають бути», - сказав селищний голова. І побажав медичним працівникам здоров’я, радості, добра, всього найкращого.

За сумлінне й добросовісне виконання своїх обов’язків, з нагоди професійного свята Почесними грамотами селищної ради відзначили:

- в. о. директора КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Людмилу Кульбовську;

- працівників амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт Пулини: лікаря загальної практики-сімейного лікаря Тетяну Рудківську, медичну сестру Юлію Вознюк, молодшу медсестру Надію Цимбалюк, завідувачку фельдшерського пункту с. Ясенівка Тетяну Нестеренко.

Серед медичних працівників КНП «Лікарня» селищної ради Почесні грамоти отримали: директор – Павло Гуменюк, завідувач хірургічного відділення, лікар-хірург Михайло Молодецький; медична сестра терапевтичного відділення Тетяна Нестерчук; молодша сестра поліклініки Валентина Зелінська.

Лікарям, як нікому іншому відомо, що саме здоров’я – то неоціненне багатство кожної людини. А ми над цим частенько замислюємося лише тоді, коли виникає недуга і на її дорозі стають медичні працівники. Чи не найбільше щастя медика, коли вдячний пацієнт дякує за одужання. Тож не шкодуймо гарних слів і щирих вітань на адресу медичних працівників. Адже вони й вдень, і вночі на варті нашого здоров’я.

  Медичні працівники КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» селищної ради:

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

    Медичні працівники  КНП «Лікарня» селищної ради:

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь